Menu

.      

Viirusekriis viis esiti talveks sooja läinud Kondiitri Kiirabi Hurghadasse elama

  • Kirjutas Kadi Annom

Egiptusesse jäädavalt elama kolinud Maire Meldrel käib endiselt Kondiitri Kiirabi teenuse pakkumine ladusalt. Egiptuses kostitab ta ennekõike eestlasi oma tehtud tortidega. Talle meeldib, et saab tihti olla lüliks Eesti ja Egiptuse vahel, kui mõnel eestlasel juhtub soojal maal olles mõni tähtpäev olema. Foto: AIGAR NAGEL

Varasematel aastatel tööst puhkamiseks ligi mõnekümnel korral Egiptusesse sõitnud Maire Meldre, keda Võrumaal tuntakse ka Kondiitri Kiirabina, otsustas 2019. aasta hilissügisel osta üheotsapileti ja Egiptusesse jäädagi.

Esiti ei mõelnud ta soojale maale päriseks jääda, esialgne plaan nägi ette talveperioodil Egiptuses sooja ja päikeseenergiat ammutada ning kevadel ja suvel Eestis ikka oma põhiametit kondiitri kiirabina ning koolitajana edasi pidada. Armastatakse aga öelda, et oma soovidega tuleb olla ettevaatlik, sest need võivad ootamatult täituda. Nii juhtus mõne aja pärast ka Maire Meldrega, et Hurghadast sai tema kodu ning Eestis käib ta võimaluse korral lähedastel külas.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD