Tähelepanelikumad võisid täna Võru linnas kohata president Kersti Kaljulaidi

Foto Kersti Kaljulaid Facebook

Kersti Kaljulaid kirjutab Facebookis, et terve oma esimese ametiaja jooksul on ta väga palju suhelnud linna- ja vallajuhtidega ning jõudnud peaaegu kõigisse nelja aasta taguse haldusreformi käigus ühinenud kohalikesse volikogudesse.

Täna hommikul kohtus ta Võrus ajaloolisel Katariina alleel Võru- ja Põlvamaa omavalitsusjuhtidega – arutati nii seda, kuidas see esimene neljaaastane tsükkel uutes piirides läinud on ning mis ootuste ja õppetundidega minnakse vastu sügisele

Comments  
  +1
Sai isegi seal põrgus tina pandud, meeldiv õhkkond oli, paljud püsikunded juba manala teel. Üks mees keda kutsuti "vakstuks" ööbis tihti seal kõrval kuuris, mis muidugi praegu lammutatud. No seda seltskonda pildil küll selle kohaga ei seosta.
  +7
Räägitakse et varsti Kaljulaid NATO peasekretär, no andke andeks siis NATO ka upakil, tulge no mõistusele. Kuhu küll välja jõutakse, loodame et mõistus võidab!
  +5
Tere. Siin kommenteerib üks kuri nimekaim. President presidendiks Aga mis meil viga elada on. Laisk inimene ostab poest isegi manna vahtu kellel raha on. Aga, aga mõelge kuidas maainimene elab. Olen nõuka aegse EPA haridusega. eestis palka ei makstud käisin
'Venemaa maaparanduses, sealt sai raha. President presidendiks aga see eesti katseriik on upakil. Iga Eestlane ei pea seda riiki enam riigiks, sellepärast nad põgenevadki. Head tuju Teile kõigile selles halvas riigis.
  0
Kui enda naine ei tee siis oleks võinud särgi lasta ikka ära triikida.
  +1
mida kõike need seinad sääl on näinud ja kuulnud oi-oi-oi.......Põrgu aegadel sai muidugi rohkem nalja seal ja need maled-kabed-saskud ning see sumin oli mõnus! Värvikas kaader, jobud eraldati ruttu!
  +8
Kas need on need inimesed kes austavad seda inimesed kes austavad tema aegset laostatud eestit.. See selleks kes kaob siit eestist.. Tänan.

 


 

LOE VEEL


 


 


 

  

 

20 PÄEVA ENIMLOETUD