Menu

.      

FOTOD Ralli õhuvaatlejate baaslaager oli Ridali lennuväljal

  • Kirjutas Kalev Annom

Mis pildil toimub? **Õige vastuse leiate kirjutise lõpust. FOTOD: Kalev Annom

VAADE RALLILE ÜLEVALT ALLA > Rally Estonia 2021 turvalisuse tagamiseks jälgiti rallit ka õhust ja õhuvaatlejate baas oli Ridali lennuväljal, mis jääb Võrust tosina kilomeetri kaugusele.

Võrumaa Teataja käis Ridali lennuväljal vaatamas, kuidas rallit õhust jälgitakse ja turvatakse.

Camp Ridali Airfield*

Enne ralli algust, neljapäeval saabusid Ridali lennuväljale kaitseväe droonipiloodid ja lennuväe helikopterid. See ei olnud esimest korda, mil Ridalist rallit turvamas käidi. Nii oli ka mullu.

Tuleohtlikult kuuma ja higistama ajava Rally Estonia 2021 neli päeva möödusid politseile suuremate vahejuhtumiteta ja politsei rallioperatsioonijuht Andrus Reinmaa tänas kõiki, kes  varusid katsetele jõudmiseks piisavalt aega ja kujunes nii välja, et Lõuna-Eestis oli möödu- nud nädalavahetusel väga turvaline ja liikluses näidati üles vastastikust viisakust ja mõist- mist. Helikopteripildil on näha kihutavat Elfyn Evansit Raanitsa katsel enne trampliini, tol- mujutt taga. Rallivaatajad on aupaklikul kaugusel. Ralli pikima õhulennu tegid ameeriklased  Johnston ja Kihuren, kes lendasid Keeni külas 46 meetrit. FOTO: Kalev Annom

Puma droonid ja Robinsoni helikopterid

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD