Menu

.      

Auto, autopood, autoremont, varuosad, vabaajakeskus, tööstusala – Võru areneb

  • Kirjutas Kalev Annom

Koreli autopoe mehed meenutavad paari aasta tagust sügist, 27. oktoobrit 2019. aastal, mil torm viis kaupluse kohalt katuse ja poes kõndides oli tunne nagu vihmametsas, kuid käega ei löönud keegi. Praegu saab äpardustele tagasi vaadata juba muigega. Pildil vasakult OÜ Koreli Auto juhid vennad Tarmo ja Toomas Trommel ning tellimuste vastuvõtja Martin Kallaste, kelle käes on poes müügil oleva väga tõhusa kütuselisandi pudelike. Foto: KALEV ANNOM

Koreli tänav on üks Võru magalapiirkonna tänav, mis jääb Olevi ja Põllu tänava vahele ning sellest oli põhjust kirjutada aastaid tagasi, kui Koreli-Luha nurgal avati toidupood Koreli ja samas oli tasuline parkla. Luha ja Piiri tänavate vahele jääval magalaalal Koreli-Sulevi-Jüri tänavate ääres elab Võru linnas kõige rohkem inimesi, lausa mitu tuhat, kuid teenindusettevõtteid on napilt, eriti Koreli tänava piirkonnas.

Koreli autopood-töökoda on tabanud naelapea pihta. Koreli-Luha nurgal oleva tühja parkla kohale on ettevõtja Roel Jüriööl kavas ehitada paar halli kokku umbes 1500 m², milles 100 m² kommunikatsioonidega varustatud boksid, kus saab pakkuda kõikvõimalikke teenuseid.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD