Menu

.      

Lõuna-Eesti haigla õendusabikeskusel täitus sel sügisel 20. töökas aasta

  • Kirjutas Kadri Nagel

Igal aastal septembris, õendusabikeskuse sünnipäeva paiku on traditsiooniks saanud töötajate väljasõidud Eestimaa erinevatesse paikadesse, külastatud on ka Euroopa Liidu struktuurifondide rahaga renoveeritud teisi õendusabiosakondi kogemuste saamise ja vahetamise eesmärgil. Sel aastal toimus koosviibimine Pokumaal. Õendusabikeskuse juhataja Lilia Leppsaar selle aasta väljasõidust: „Ka täiskavanud vajavad muinasjutumaad, et lülitada ennast välja päevarutiinist.” Foto: ERAKOGU

Lõuna-Eesti haiglas 2001. aasta septembrist avatud olnud õendusabikeskus tähistas möödunud nädalal juubelisünnipäeva.

Esiotsa kümne voodikohaga avatud hooldusosakond ning 30 kohaga hooldekodu on aastatega hooldusosakonnast välja kasvanud õendusabi osakonnaks, kus on 47 voodikohta ning peale selle hooldekodu, mis mahutab 30 klienti.

Suurenenud on ka töötajate arv ning alguses ühes korrusetiivas asuv õendusabikeskus on nüüdseks suurenenud kahele korrusele. 2019. aastal omistas MTÜ Kodukant keskusele vabatahtliku sõbra tunnustuse, tiitleid on saadud teisigi. Pidevas arengus olnud osakonna uuendustele on piduri peale tõmmanud Covidi pandeemia, millele pole veel lõppu paistvat.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD