Menu

.      

Võru linn tunnustas ja tänas õpetajaid

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Anti Allas, Ülo Tulik, Sixten Sild, Tiina Suumann, Kadri Paulus, Priit Narusk, Ulvi Kruus.

Teisipäeval, 5. oktoobri õhtul toimus Võru Kandles pidulik vastuvõtt Võru linna õpetajatele. Üritusel anti üle aasta õpetaja 2021 tunnustused.

Linnapea Anti Allas tõi oma kõnes välja mõtte, et jätkuvalt pole heast haridusest paremat investeeringut. „Õpetajad on need olulised inimesed, kes aitavad meie lastel investeerida kõige õigemasse kohta, seetõttu on nad meie kõigi sügavat austust ja tänu väärt. Parim viis maailma parandamiseks on anda meie lastele võimalikult hea haridus,“ sõnas Allas.

Aastate õpetaja 2021 tunnustuse pälvis Võru Gümnaasiumi inglise keele õpetaja Eve Sõmer, aasta õpetajad 2021 on Võru Gümnaasiumi keemiaõpetaja Ulvi Kruus, Võru Kreutzwaldi Kooli geograafiaõpetaja Kadri Paulus, Võru Kesklinna Kooli kunstiõpetuse õpetaja ja Võru Kunstikooli õpetaja Tiina Suumann ning Võru Spordikooli laskesuusatamise treener-õpetaja Priit Narusk.

Tunnustuse saanutele andsid linnavolikogu esimees Ülo Tulik, linnapea Anti Allas ja abilinnapea Sixten Sild üle rahalise preemia ning meened.

Autasustamisele järgnes Marek Sadama ja Kristjan-Robert Rebase kontsert ning pidulik vastuvõtt.

Aasta õpetaja konkurssi korraldatakse Võrus 14ndat aastat. Konkursiga soovib linn tähtsustada õpetaja rolli, tõsta esile edukate pedagoogide tegevust ning tunnustada Võru linna koolide, huvikoolide ja lasteaedade õpetajaid, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isikuteks ning kelle tegevus on positiivselt mõjutanud haridusasutuste, Võru linna ja piirkonna arengut.

Kandidaate said esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD