Menu

.      

FOTOD Väimela tervisekeskuses kevadel alanud rekonstrueerimistööd jõudsid plaanipäraselt lõpule

  • Kirjutas Kadi Annom

Reede hommikul kell 10 algas Väimela tervisekeskuse taasavamise pidulik üritus sõnavõttudega, pärast seda tegid tublid ujujad lindihüppe basseini ja seejärel mindi tervisekeskuses tehtud rekonstrueerimistöödega lähemalt tutvuma. Fotol Võru valla, linna ning Võrumaa arenduskeskuse esindajad, Väimela tervisekeskuse personal, OÜ Kamo Ehitus esindajad ning külalised. Foto: AIGAR N

1. aprillil sulges Väimela tervisekeskus uksed, et need uues kuues taasavada 15. oktoobril. Nii nagu lubatud, avati uus hooaeg eile, 15 oktoobril värske ilme ja nüüdisaegse basseiniga.

Kevadel tõdes tervisekeskuse juhataja Henn Antson, et kõige rohkem janunevad uuenduste järele hoone seinad, mis vajavad soojustamist, suur bassein, basseiniruumi välissein, pesu- ja riideruumid ning ventilatsioonisüsteemid. Tööde kogumaksumuseks hinnati 600 000 eurot. Nüüd, mil plaanipärased tööd on tehtud, on tööde kogumaksumuseks 614 000 eurot, millest lõviosa ehk 330 000 eurot tuli Võrumaa arenduskeskuselt ning ülejäänud Covidi toetusena riigilt. „Meiepoolne rahastus oli Võrumaa omavalitsuste ühine otsus. Kõigil maakonna inimestel on side selle ujulaga,” kinnitas SA Võrumaa Arenduskeskus juhatuse liige Tiit Toots.

Väimela tervisekeskuses kevadel alanud rekonstrueerimistööd jõudsid plaanipäraselt lõpule FOTOD: Aigar Nagel

52. hooaeg

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD