Menu

.      

Omanäoline välilava tõi Jalmar Vabarnale Setomaa aasta ettevõtja tiitli

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Jalmar Vabarna koos oma ettevõttega Folk Massidesse viis sel aastal ellu suurprojekti Treski välilava ehitamise ning korraldas seal ka peaaegu pooled Setomaa valla tänavusuvised kultuurisündmused. Uus lava on kindlasti oluline ja tulevane maamärk Setomaale,kuna tegu on tõeliselt omapärase ehitise ning ettevõtmisega, paistab lava silma üle kogu Eesti. Treski välilava publikumaht kasvas hooaja kohta u neli korda. Kuu aja jooksul toimunud seitset kontserdiõhtut külastas sel suvel u 6000 inimest. Tulevikuplaanideks on luua Treskist tõeline festivaliküla, kuhu võiks jõuda ka välisartiste. FOTO: Aigar Nagel

Eelmise teisipäeva õhtupoolikul jagati Meremäel Setomaa Turismitalus välja Setomaa valla aasta ettevõtlustunnustused. Aasta ettevõtja tiitel läks Jalmar Vabarna ettevõttele Folk Massidesse, kes viis ellu suurprojekti ehitades välja omanäolise välilava ning korraldas peaaegu pooled suvised kultuurisündmused Setomaal.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD