Menu

.      

Aiandijuht Katy Pähni jaoks on aednikuamet ilus ja rahu pakkuv

  • Kirjutas Sten Sang

OÜ Roheline Aed juhatuse liige Katy Pähn on lõpetanud Räpinas aianduseriala ning kõik kollektiivi töötajad on samuti aiandusalase eriharidusega. Foto: AIGAR NAGEL

Räpina maanteel toimetav istikuäri Roheline Aed tähistab juba kahekümnendat tegutsemisaastat. Perenaine Katy Pähn kinnitab, et erakordselt põuane suvi pani ka kõige kogenuma taimekasvataja kõvasti proovile. Samal ajal tunneb ta siirast heameelt mullas sirgujatele mokka mööda sügise saabumise üle.

Põud ja aplad putukad

Pikalt taimede hingeeluga tutvust teinud Katy Pähn sõnab möödunud leitsakulise suve kohta, et aastad ei ole vennad ning möödunud aastaring pani ettevõtte tublisti proovile. „Kevad oli keskmiselt hea kuni jaanipäevani, kohati küll vihmane ja külm. Siis aga algas põud, mille ajal tegelesime vaid ellujäämisega, müük oli nullilähedane. Sügis aga on olnud ilus ja tasunud suvise vaeva,” kiidab istikuäri juht praegust mõnusat aega.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD