Menu

.      

FOTOD Kutsehariduskeskuse tehnomajas tõestati, et vana hea roheline kuld pakub üllatusi

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Häkatoni võitis tiim Kobar, kes töötas välja 369 Pattern Building Systemi moodulid, mis loovad uusi ruumilisi omadusi ja suurendavad valikut moodulehitisteks. Peale üldvõitja tiitli võitsid nad ka „369 Pattern Building System” ja  „Thermory puidukasutus linnaruumis” väljakutsed ning pälvisid Cleantech  Estonia eriauhinnana otsepääsu Climate Launchpadi esimese 20 tiimi hulka.  „Suutsime üritusel kokku tuua imelise tiimi, kus kõik said ennast tõestada.  Oleme tänulikud mentoritele nende abi, toetuse ja korralduse eest. Näeme projektil paljulubavaid võimalusi, seega arendame seda oma tiimiga edasi,” sõnas  tiimiliige Tatjana Štšurikova võidu järel.

Möödunud nädalalõpu kolmel päeval põlesid Väimelas tehnomajas tuled ka hilisõhtul. Toimus viies Garage48 „Future of Wood”* puiduteemaline arendusnädalavahetus, eesmärgiks puidu- ja metsatööstuse jätkusuutlikkus ning kliimaneutraalsus eelkõige arhitektuurilisest aspektist lähtuvalt. Kokku osales üritusel 14 tiimi üle viiest riigist ning parimate lahenduste edasiarendamise toetuseks jagati välja rekordiline auhinnafond 22 000 eurot.

Võitis loominguline ühendus Kobar, kes pakkus atraktiivse  lahenduse termotöödeldud puidu kasutamiseks linnaruumis.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD