Menu

.      

Õe iseseisvad vastuvõtud aitavad inimestel kiiremini abi saada

  • Kirjutas Kadri Nagel

Eriõed Angela Siidra (vasakul) ja Terje Rammo aitavad ning nõustavad uroloogiliste probleemidega ja insuldi läbi teinud patsiente ning nende lähedasi. Foto: AIGAR NAGEL

Lõuna-Eesti haiglas teevad vastuvõtte kolm uroloogi, kelle vastuvõtuajad täituvad kiiresti, sest vajadus on suur.

Alates selle aasta novembrist on kiiremaks abi saamiseks võimalus pöörduda uroloogiõe poole, kelle vastuvõtud toimuvad kahel korral kuus. Nii saavad uroloogiliste probleemidega inimesed kiiremini oma murele lahenduse. Õde saab enne arstikülastusaja kättejõudmist korraldada vajalikud analüüsid ja aidata juba neid, kes vajavad peale arsti jälgimise veel nõustamist näiteks sobivate abivahendite soetamise osas.

Kabinetis võtab vastu Tartu tervishoiu kõrgkoolis terviseteaduse magistriõppe läbinud õde Angela Siidra, kes on koos uroloogidega töötanud 15 aastat. Tema juures saavad abi kõik põieprobleemidega inimesed, samuti need, kellel on mure inkontinentsi ehk pidamatusega ning kõik günekoloogiliste lõikuste või sünnituse järel vaagnapõhjalihaste treeningut vajavad naised. Peale selle tehakse kabinetis epitsüstostoomi vahetamist ja hooldust.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD