Menu

.      

Viirusekriis on hoolekandeasutuste pühademelust viinud välisesinejad

  • Kirjutas Kadi Annom

Rõuge valla sotsiaalosakonna juhataja Triinu Õispuu kinnitab, et Misso sotsiaalkeskuses peetakse jõule justkui  pereringis, sest sealsed inimesed ongi üks suur pere. Foto: AIGAR NAGEL

Möödunud jõulupühade ajal mõtles nii mõnigi, et kuidas veedavad pühi need, kes on sunnitud olema kodust eemal või kellel puuduvad kodu ning lähedased sootuks. Võrumaal on erinevaid asutusi, mis pakuvad teenuseid kliendi vajadustest lähtuvalt. Kuidas aga tähistatakse jõulupühi ning aastavahetust hoolekodudes ja sotsiaalkeskustes? Kas pühadest saadud emotsiooni võib ühele pulgale seada kodust saadud jõulutunde ning kodusoojusega?

Kommipakk ja jõulutunne

Mitme hooldekodu juhatajad kinnitavad, et jõulupühad on nende majas eriline pidupäev ning sel puhul võetakse ette nii mõndagi traditsioonilist. „Nii nagu igal aastal külastas Rõuge hooldekodu pühade ajal jõuluvana, kellel olid kaasas kingid kõigile.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD