Menu

.      

Keskväljakul tunnustati lõppeva aasta Võrumaa parimaid sportlasi

  • Kirjutas Kadi Annom

Juba teist aastat järjest toimus koroonapandeemia tõttu Võrumaa spordiaasta pidulik lõpetamine välitingimustes, Võru linna keskväljakul. Foto: AIGAR NAGEL

Teisipäeva õhtul kell 17 koguneti Võru linna keskväljakule, et võtta pidulikult kokku möödunud spordiaasta, tunnustada parimaid ning jagada stipendiume. Esmalt tervitas kogunenud spordirahvast Võrumaa arenduskeskuse juhatuse liige Tiit Toots. „Tervitan kõiki siinviibijaid nii Võrumaa omavalitsuste kui ka arenduskeskuse poolt. Möödunud spordiaasta on meile toonud palju positiivseid emotsioone. Alustades näiteks suvel Tokyos toimunud olümpiamängudega, kus meie epeenaiskond lõpetas üle kümneaastase olümpiakulla põua ja i-le täpiks oli ka Katrina Lehise pronksmedal,” juhatas Toots õhtu sisse.

Keeruline aasta

Toots ei pidanud vähem tähtsaks ka rahvusvahelisi ning kohalikke tiitlivõistlusi, kust Võru maakonna sportlased tõid kaasaelajatele väga häid emotsioone.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD