Menu

.      

Rõõmsat uut aastat!

  • Kirjutas Kalev Annom

LUGEJA SOOVITAB > Möödunud aastal saime lugejalt, kes nimetas ennast Maasikaks, soovituse algatada rubriik „Rõõmsalt Rõugest”. Selleks kutsume kõiki lugejaid Rõugest ja Võrumaalt andma teada, mis teid rõõmustab ja võlub. Ettepanekud saata e-posti aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.. Tunnustage inimesi ja tegusid, mis teie meele rõõmsaks tegid. Toimetus asub neid sündmusi kajastama ja teeme nii üheskoos aasta 2022 rõõmsaks!

Meeldiv oleks, kui „Maasikas” võtaks ühendust. Soovi korral on anonüümsus tagatud. Kuidas kõik sündis? Möödunud aasta 11. detsembril ilmus Võrumaa Teatajas kirjutis Rõuge jääväljaku tegemisest. Artikkel pani palju inimesi kommenteerima ja ka kommentaare kiitma. Ühtekokku avaldati arvamust üle saja korra, mille sees oli ka ettepanek kirjutada rõõmsatest asjadest.


+22 toetust kogunud „Maasika” kommentaar ajendas ellu kutsuma uusi rõõmsaid kirjutisi:

Maasikas 2021-12-11 18:18

Kas on jälle vaja tüli ülesse kiskuda, mis teil seal viga on? Kui ei saa ühed pritsimehed, siis tulevad teised appi ja tehakse asi ära. Ma saaks aru, kui valla peale on ainult üks pritsimeeste kamp, aga neid on seal ju rohkem. Sellest vallasisesest ussitamisest on tõesti kõrini. Tehke ometi midagi, mis vallale ka kasuks tuleb. Hetkel paistab küll nii, et need, kes on end valla rahakoti külge snikerdanud, arvavad, et nemad käsivad, poovad ja lasevad ning teised peavad selle kõigega leppima. Kutsun inimesi ülesse kirjutama ajalehte sellest, mis neile Rõuge vallas muret teeb ja kuidas nende arvates saaks seda olukorda lahendada. Lahendused võiksid olla nii ulmelised kui ka praktilised. Selleks, et Rõuges vennatapusõda ära hoida, saadetaks oma mõtteid varjunime all. Võrumaa Teataja võiks teha oma ajalehte rubriigi „Rõugest rõõmsalt” vms.

Kokku: 102 kommentaari

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD