Menu

.      

Võru vallamaja suleti ametnike haigestumise tõttu

  • Kirjutas Võrumaa Teataja
Võru Vallavalitsus 24.01.2022 FOTO: Aigar Nagel
Võru vald annab sotsiaalmeedias teada, et seoses COVID viiruse levikuga ja ametnike haigestumisega ei toimu alates esmaspäevast, 24. jaanuarist kuni 4. veebruarini 2022 Võru vallamajas kodanike vastuvõttu. Kodanike vastuvõtt toimub ainult eelneval kokkuleppel erandkorras.
 
Vallavalitsuse tööaeg on kella 8.00-st kuni 16.30-ni. Vajadusel saab dokumente jätta vallamaja postkasti. Võru valla kodanikke teenindatakse telefoni ja e-posti teel.
 
Sotsiaalosakonnas toimub kodanike vastuvõtt ainult eelneval kokkuleppel. Taotlused saab jätta vallamaja ees olevasse postkasti. Samuti ei toimu vastuvõttu piirkonna teenuskeskustes. Nõustamine telefoni teel tel 5303 8110, 789 8247 - sotsiaalosakonna juhataja Angela Järvpõld.
 
Lapse sünni registreerimiseks ja elukohateadete puhul palume eelnevalt võtta ühendust registripidajaga telefonil 782 1576. Sünni saab registreerida e-teenuse portaalis rahvastikuregister.ee ja eesti.ee. Teenus on kättesaadav kõikidele vanematele nii abielus, mitteabielus kui ka üksikvanematele. Portaalist rahvastikuregister.ee on võimalik esitada ka elukoha registreerimise avaldust
 
Palume mõistvat suhtumist ja püsime terved!


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD