Menu

.      

Rääkimata lugu. Võõra taeva all, polaarjoonest 500 kilomeetrit põhja pool

  • Kirjutas Liana Allas

Maarja Kivi koos vabatahtlike organisatsiooniga, kus ta ka ise kaasa teeb.

Võrumaa inimesed. Kus on nad nüüd, mis neist on saanud?

Sellel päeval, kui kokkulepitud vestluse aeg peaaegu käes on, saan Maarja Kivilt sõnumi: pean tööle minema, kolleeg jäi haigeks. Ei loe, et Maarja oli rõõmsalt seda kahte vaba päeva oodanud. Kui on vaja, siis peab minema. Sest elu ja töö Norras on toonud lauale leiva, aidanud välja tulla suurtest raskustest ja aitab nüüd elu elada oma soovide järgi. „Raske teekond on olnud,” ütleb Kivi. „Ma olen täna siin ühe autisti juures, kes vahepeal võib kõva häält teha. Kui on pühapäeval abi vaja, siis helistatakse ja ma tulen tööle.”

Algus

Mida teha, kui kõik tundub olevat lootusetu ja ummikus, kui on alanud majanduskriis, kui peale kõige ka isiklik elu ei laabu? Üks võimalus on minna ära, minna kaugemale ning alustada puhtalt lehelt. Maarja Kivi seda tegigi.

„Kandideerisin ühe tööjõurendi firma kaudu internetis vahendajaks ettevõttesse, mis rendib välja töötajaid teistele firmadele.

Maarja Kivi. Fotod: ERAKOGU

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD