Menu

.      

Võru- ja Põlvamaal möödub nädalavahetus laulu- ja tantsulustiga

  • Kirjutas Kadi Annom

Võrus Kubja laululaval tehti reede pärastlõunal viimaseid ettevalmistusi üle kahe aasta toimuva maakonna laulu- ja tantsupeo „Pidu meie õuel” tarvis. Fotol SA Võrumaa Arenduskeskus kultuurispetsialist Kristi Vals, lavastaja Andre Laine ja tehniline juht Margus Külm. Fotod: AIGAR NAGEL

Koroonaviirusest tingitud piirangud on vaka all hoidnud paljud ühisüritused. Nii on oluliselt kannatada saanud ka ühised laulu- ja tantsupeod. Praegu on viiruse levik kontrolli alla saadud ja tänu sellele avaneb nädalavahetusel võimalus nii Võru- kui ka Põlvamaal end taas läbi laulu ja tantsu väljendada.

Täna kell 16 toimus Põlvas Intsikurmu laval Põlva maakonna laste laulu- ja tantsupidu „Olõs mul üts …” ning homme õhtul on ees ootamas Kubja lauluväljakul pärast kaheaastast pausi toimuv maakonna laulu- ja tantsupidu „Pidu meie õuel”.

Põlva Intsikurmus toimusid reede lõuna ajal veel viimased proovid maakonna laste laulu- ja tantsupeo „Olõs mul üts …” õnnestumiseks. Parasjagu tantsitakse läbi kaerapõimimise ühistantsu. FOTO: Aigar nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD