Menu

.      

Koolieelikud ehtisid Maksimarketi ohutusalaste teadmistega

  • Kirjutas Kadi Annom

Sõlekese lasteaia Sinilinnu rühma lapsed ja lasteaiaõpetajad Annika Ossip (vasakul) ning Karina Höövel neljapäeva hommikul Võru Maksimarketis ohutusprojekti plakateid näituseks üles seadmas. Foto: AIGAR NAGEL

2014. aastal piirkonnapolitseinik Elar Sariku ellu kutsutud Võrumaa koolieelikutele suunatud ohutusprojekti „Tunnen, tean, oskan” üheks oluliseks osaks on teemakohaste kokkuvõtlike plakatite koostamine ning plakatinäituse avamine. Enamasti jääb plakatite valmimine ja ülesriputamine lasteaia õppeaasta lõppu, sest just siis on käes aeg, mil kõik teadmised on kokku kogutud ja paslik nii endale kui ka teistele meeldetuletamiseks õpetlikele plakatitele koguda.

Suunav projekt

Nii nagu ka eelnevatel aastatel seati lasteaialaste käe all valminud plaktid üles Võru Maksimarketi seinale. Tegemist on rahvarohke kohaga, kus õpetlik materjal kerge vaevaga silma jääb ja ei lase elementaarsetel tarkustel ka suvevaheajal ununeda. „Minu arvates on kogu projekti „Tunnen, tean, oskan” näol tegemist väga suunava ja õpetliku ettevõtmisega.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD