Menu

.      

Kütusemüüjad võitlevad kahanevate ostukoguste vastu suuremaid soodustusi pakkudes

  • Kirjutas Kadi Annom

AS Olerexi tanklates on tegevjuht Piret Milleri kinnitusel kütuse tarbimine viimasel poolaastal langenud üle kogu Eesti, sealhulgas Võrumaal.

Ajal, mil kütuseliitri hind harvadel päevadel kipub alla kahe euro jääma, on mitmed Võrumaa Teataja lugejad tähele pannud, et peaaegu kõikides teenindusjaamades on lagedale tuldud suuremate kütuseliitrile pakutavate soodustustega kui harjunud ollakse. Kui muidu on tavakliendile kliendikaarti kasutades olnud soodustus liitrile keskmiselt kaks kuni kolm eurosenti, siis hiljutisel perioodil on märgatud ajutisi soodustusi, mis küündivad seitsmest kuni kümne eurosendini. Tavatarbijal on tekkinud küsimus, millele müüjad päris konkreetset vastust anda ei soovigi. Nimelt kahtlustab tarbija, et õhuke marginaal, mida väidetakse kütuseliitril olevat, pole sugugi nii läbipaistev ning et suurema soodustuse tegemise võimaluse taga peitub ka rohkem tanklaketile kätte jäänud raha.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD