Menu

.      

Võrus antakse taas võim lastele

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võrus antakse taas võim lastele

Sel nädalalõpul, 30.–31. juulil antakse Võrus võim lastele ning linn muutub suureks kogupere mängumaaks. Võru linn koos heade koostööpartneritega korraldab taas Eesti suurima lastefestivali.

Nagu varasemalt on festivaliala kokku pandud teemade järgi laste soove ja mõtteid arvestades. Põnevaid ja harivaid tegevusi on igale maitsele – avatakse terve rida teemaparke koos paljude töötubadega ning pakutakse kohalikku kultuuri ning rohkelt laada- ja tänavamelu. Programmist ei puudu ka tegevused noortele.

Esmakordselt avatakse festival suurejoonelise maskottide paraadiga (kell 10 Tamula rannas). Üle Eesti saabub Võrru hulgaliselt maskotte, et üheskoos pidada maha tore kokkusaamine. Festivali ala linnas on ära jaotatud teemade järgi: fantaasiahoov (mustkunst, tsirkus ja teadus), teatrihoov, seiklus- ja atraktsioonidepark, muinasjututehas, müstiline filmimaja (töötoad ja kino), mini-loomaaed, tehnikapark, noorteala, esinejad vabalaval, vahupidu, melu tänavatel ning palju muud. Suurel koguperekontserdil astuvad tänavu üles ansambel Curly Strings, superstaari telesaatest tuntuks saanud armas noor laulja WANDA ja Võru Muusikakooli lastekoor RITSIK.

Programm on ääretut tihe ning kindlasti tasub teha eeltööd, et võimalikult paljudest asjadest osa saada.
Paljud tegevused festivali alal on tasuta, sisenemine nelja teemaparki (seiklus- ja atraktsioonide park, filmimaja, fantaasiahoov, teatrihoov) on tasu eest. Festivali perepilet maksab eelmüügis kõigest 30 eurot, festivali ajal 40 eurot. Pilet kehtib mõlemal päeval. Soodushinnaga piletid müügil kuni 29. juulini Piletilevis ja Võru Kandle kassas.

Täpsem info Võru Lastefestivali facebooki lehel ja www.vorulastefestival.ee.

Ootame kõiki lastesõbralikku Võrru linna!

20 PÄEVA ENIMLOETUD