Menu

.      

Võru korteriühistu pole renoveerimistööde tulemusega rahul

  • Kirjutas Sten Sang

Praegu avaneb Olevi 34a elamu ümber selline vaatepilt, enim morjendab elanikke kehvas korras parkimine ja ebatasased trepimademed. Silma riivab ka taastamata haljastus, selle osas saabub lahendus kevadel. Foto: AIGAR NAGEL

Olevi 34a majarahvas on nördinud Tartu ehitusfirma tehtud renoveerimistööde pärast. Peamiste murekohtadena toovad elanikud esile ebatasaseid ja ohtlikke treppe, rikutud parkimisala ning taastamata haljastust.

Ettevõte kinnitab, et kõik nendesse puutuvad tööd on praeguseks valminud. Küll aga lubavad nad muru külvata kevade saabudes. Peale selle on ehitusfirma valmis kokkuleppe saabudes võtma ette treppide viimistlemise.

Objektil tööd lõppenud

Olevi 34a majas on kolme trepikoja peale kokku 21 korterit. Tegu on astmelise majaga, kus vaheldumisi on kolm ja neli korrust. Neli aastat tagasi moodustatud korteriühistu juhatusse kuuluvad Peeter Ojatamm (44), Anti Veetõusme (39) ja Mart Perli (75). Viimane neist annab toimetusele ka lühida ülevaate möödunud aasta suvel alanud renoveerimisprotsessist.

Olevi 34a korteriühistu juhatuse liige Mart Perli on veendunud, et suure osa senistest parkla äärekividest viis minema ASi Eviko alltöövõtja. Foto: ERAKOGU

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD