Menu

.      

FOTOD Orava küla ehib kogukondlaste loodud mitme tuhande eurone jõulupuu

  • Kirjutas Kadi Annom

Kohalikud Kuldar Ilm (vasakult), Katariina Keerd, Elen Luik ja Tauri Sulg otsustasid Orava külale ehitada päris oma erilise kuusepuu, mis asub tuletõrjekuuri kõrval aadressil Solda tee 3. Fotod: AIGAR NAGEL

Detsembrikuust on möödunud küll alles vaevalt kümmekond päeva, kuid juba on ära peetud teine advent ning suur osa jõulufanaatikutest on oma kodud ja hoovid kauneisse ehteisse seadnud. Nii on mitmel pool, kus vähem ja kus rohkem, kaunistatud ka linnad ja külad.

Orava küla ehib kogukondlaste loodud mitme tuhande eurone jõulupuu FOTOD: Aigar NagelOrava küla kogukondlased leidsid aga möödunud nädalal, vahetult pärast esimest adventi, et nende küla on jõuluehete poolest veidi kahvatu. Kus aga viga näed laita, seal tule ja aita. Nii otsustasid neli hakkajat Orava küla elanikku valmistada külale väärilise jõulupuu, mis kokkuvõttes kukkus välja hinnalisemgi kui pealinna raekoda ehtiv kuusepuu.

Orava küla ehib kogukondlaste loodud mitme tuhande eurone jõulupuu FOTOD: Aigar Nagel

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD