Menu

.      

Treener Eliise Abel: liikumine on parim stressiravim

  • Kirjutas Kadi Annom

Treener Eliise Abel naudib kõikide oma treeningute juhendamist, olgu treenitavateks lapsed, naised või mehed. Foto: KRISTIN KAUR

Eliise Abeli sõnul on tema eesmärk treenerina julgustada inimesi liikuma, eriti neid, kes ei ole veel julgenud astuda sammu, et saada iseendaga sõbraks ja liikuda ainult iseenda heaks. Iga algus on raske, kuid seda teavad ju kõik. Tähtis on alustada kohe, just praegu, sest keegi teine sind ei aita.

Võimalusi liikumiseks pakutakse piisavalt

„Võru spordikeskuses on väga mitmekülgne tunniplaan, kust igaüks leiab meelepärase treeningu. Peale selle saab treeningutega alustada igal ajal sõltumata vanusest või kehalisest vormist. Treeningud on jõukohased kõigile, sest koormuse ja intensiivsuse valib treenitav siiski oma võimete ja enesetunde järgi,” julgustab Abel ning lisab, et Võru spordikeskuse tunniplaanis leidub treeningtunde alates lihtsatest aeroobsetest treeningutest kuni kõrge intensiivsusega treeninguteni välja. „Naudin kõiki enda juhendatavaid treeninguid ühtviisi, olgu siis treenitavateks lapsed, naised või mehed,” on Abel optimistlik ja rahul.

FOTO Fotograaf Kristin Kaur

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

20 PÄEVA ENIMLOETUD