Menu

.      

Kõik üten! ehk võrukad 15. Eestimaa suvemängudel

  • Kirjutas Merike Õun

Kõik Võrumaa koondise liikmed said osalemise eest selga nägusa esindussärgi, mida on hea kanda ka edaspidi, näidates kõigile, et „Seo rõnna seen lüü Võro süä!” Pildil korvpallinaiskond saavutatud pronksmedalitega. Foto: ERAKOGU

Tartus ja Tartumaal toimunud Eestimaa suvemängud kandsid sel aastal järjekorranumbrit 15 ning oma esindusega oli seal kohal ka Võru maakond.

Meie omavalitsustest said suurimad tiimid kokku Antsla vald ja Setomaa vald, aga samas said osalemise ja võistlemise võimaluse kõik, kes vähegi soovi avaldasid. Nii olid suuremal või vähemal määral esindatud meie maakonna viis omavalitsust, koondades ligikaudu 200 inimest, kel kõigil omad eesmärgid.

Suvemängude keskne ala oli tavapäraselt kergejõustik, kus tehti 69 individuaalset ja kolm teatevõistluse tulemust, neist 30 parimat ja kaks teatevõistlust, mis andsid kokku viienda koha. Muidugi oli meil Individuaalselt ka säravaid poodiumikohti. Poodiumi kõrgeimad kohad: Helena Kriibi (TU 800 m), Marje Nurk (NV 1. 100 m), Andrus Värnik (MV 1. odavise), Mihkel Kase (M kaugushüpe). Hõbedased kohad: Eleriin Hirv (TU kuulitõuge), Jüri Kiidron (MV 1. kaugushüpe), Karel-Sander Kljuzin (M 1500 m). Pronksised kohad: Nele Jõgeva (TU kõrgushüpe), Sander Süvaorg (PU 100 m), Jüri Kiidron (MV 1. odavise), Gert Koch (MV 1. kettaheide), Ivar Ivanov (M 5000 m).

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD