Menu

.      

Tung Kagukeskusesse

Silja Spordi töötajad (vasakult) Mark Laine, Sirli Hanni, Margus Lehtna, Maarja Ilves ja Silja Suija teisipäeva hommikul Kagukeskuse teisel korrusel avatud poes vahetult enne selle avamist. 	 Fotod: Võrumaa TeatajaKAUBANDUS • Kui veel mõned aastad tagasi oli Kagukeskus pooltühi ning isegi Maksi-market läks sealt minema, siis nüüd on keskus rentnikke täis ja ruumi on isegi puudu.

„Me jäime tulekuga hiljaks,” tunnistas teisipäeval Kagukeskuses esinduspoe avanud Silja Spordi juht Silja Suija. Ta ütles, et ruumi jääb natuke puudu ja oleks ta varem reageerinud, siis oleks saanud suurema pinna. Samas märkis Suija, et praegu enam laiutada ei saa ja poodides ongi kaubad tihedalt koos – mitte ainult Eestis, vaid ka Soomes.

Varasemast asukohast Semu kaubamajast kolis Silja Sport ära, kuna seal käib vähe rahvast ja keskuse omanik polnud nõus rendihinda alla laskma. Semu kaubamajas oli Silja Spordil pinda 420 m2 ja seda oli natuke palju. Kagukeskuses on Silja Spordil pinda 183 m2 ja sellest jääb natuke puudu. Samas on rendihind Kagukeskuses poole väiksem ja selle arvelt saab töötajatele rohkem palka maksta.

Lisaks kauplusele Võrus müüb Silja Sport kaupa Rademari ja Extreme Spordi kettidele ning netimüügi kaudu.

Semu kaubamajas oli Silja Sport kõige suurem rentnik. Lisaks Silja Spordile on Semu kaubamajast viimastel kuudel lahkunud reisibüroo ABZ Reisid ja moebutiik Stefani. Kõik on leidnud omale uue pinna Kagukeskuses.

 

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD