Menu

.      

Haigla müügist laekub üle kahe miljoni euro

Haigla juht Arvi Vask (seisab) eile Võru linnavolikogu istungil haigla müügi tagamaid selgitamas.  Foto: Võrumaa TeatajaVOLIKOGU ISTUNG • Lõuna-Eesti Haigla aktsiate 51protsendilisest müügist Sihtasutusele Tartu Ülikooli Kliinikum laekub haigla kassasse kolme aasta jooksul üle 2 miljoni euro, avalikustas eile Võru linnavolikogu istungil linnapea Anti Allas.

„See on üle kahe miljoni euro ja ületab oluliselt aktsiate nimiväärtust,” ütles eile linnapea Anti Allas. Eile volikogu istungil kohal olnud haigla juht Arvi Vask lisas, et aktsiate nimiväärtus on 1,2 miljonit eurot.

Arvi Vask polnud eile Võru volikogule nõus tehingu hinda avalikustama, öeldes, et see on konfidentsiaalne. Ta lisas, et hind on audiitorite poolt välja pakutud ja sellega on teine osapool nõus.
Pärast tehingu jõustumist on osapoolte nõusoleku korral võimalik tehingu tingimusi avalikustada, ütles eile Arvi Vask.

Anti Allas ütles korduvalt, et pole ise rahul, et tehingu tingimusi ei avalikustata, aga on sellegipoolest tehingu tingimustega rahul. Ta ütles volikogu istungil haiglateemat kommenteerides, et tema pigem toetab aktsiate müüki Tartu Ülikooli Kliinikumile, aga soovib siiski volikogu poole pöörduda seisukoha saamiseks.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD