Menu

.      

Nädalavahetuse olulisemad väljakutsed

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Foto: VT30. jaanuaril kella 15.40 paiku sai politsei teate, et Rõuge vallas olevat ühe mehe ukse taga neli kahtlast meest, kes esitlevad end kohtutäituri ja tema abilistena ning nõuavad ukse avamist. Politsei selgitas kohapeal, et tegu oligi kohtutäituri ja tema abidega ning midagi kahtlast „kutsumata külalistes“ ei olnud.

30. jaanuaril kella 19 paiku sai politsei teate, et Mõniste vallas on peretüli eaka naise ja tema poja vahel. Politsei vestles osapooltega, nad rahunesid, leppisid ja politsei täiendavat abi ei soovinud.

30. jaanuaril kella 19 paiku sai politsei teate, et Võrus Koreli tänaval magab mees, keda sinna enam ei soovita ning keda pärast ühist alkoholi tarvitamist enam ka omaks ei peeta. Politsei kohale jõudes oli soovimatu külaline väidetavasti juba ise lahkunud.

30. jaanuari õhtul sai politsei teate, et Võrus Petseri tänaval elavale naisele anti telefonitsi teada, et tema poeg on sattunud avariisse ning küsiti pojale abi pakkumiseks raha. Kui naine hakkas täiendavaid küsimusi abivajava poja kohta esitama, katkestati kõne. Politsei tuletab meelde, et tegu on petuskeemiga raha väljapetmiseks. Soovitame jätkuvalt taolise telefonikõne saades jääda edastatud info suhtes kriitiliseks ning kontrollida lähedastelt endilt üle, kas nad tõepoolest on hätta sattunud. Silmas tuleb pidada, et petturid on osavad jätmaks muljet nagu oht on reaalne. Nad mõjutavad inimesi psühholoogiliselt ning tõstavad enda usaldusväärsust sellega, et teavad näiteks nende väidetavasti abivajava lähedase nime. Kuna sihtmärgiks on võetud just eakamad ja kergemini mõjutatavad inimesed, soovitame nooremal põlvkonnal oma vanematele ja vanavanematele edastada info tegutsevatest kelmidest välistamaks täiendavaid ohvreid.

31. jaanuari südaöö paiku sai politsei teate, et Võrus Tartu tänaval korteris on pidu ja vali muusika häirib naabrite rahu. Politseisse helistanu oli käinud naabreid juba korrale kutsumas, kuid tulemusi see ei andnud. Politsei käis kohapeal ja pärast vestlust pidutsejatega keerati muusika vaikseks.

31. jaanuaril kella 3 paiku öösel sai politsei teate Võrus Tartu tänaval tuigerdavast alkoholijoobes mehest. Politsei viis ta kainenema.

31. jaanuaril sai politsei teate bussifirmalt, et nende töötaja ei ole tööle ilmunud ning politsei kaasabil soovitakse üle vaadata mehe eluruumid veendumaks, et temaga on kõik hästi. Politsei sisenes korterisse ning avastas sealt otsitava 57-aastase mehe vägivallatundemärkideta surnukeha. Surma täpsem põhjus selgitatakse lahkamisel.

31. jaanuaril kella 8 ajal sai politsei teate, et Võrus Tartu tänaval taob üks mees jalgadega autot. Patrull toimetas mehe kainenema ning selgitas, et masinale kahju ei tekitatud. Ekspertiisis selgitati, et mees oli tarvitanud narkootilisi aineid. Juhtumiga tegeleb edasi politsei.

31. jaanuaril kella 12.35 ajal pidas politsei Sõmerpalu-Mustahamba teel kontrollimiseks kinni Mercedes Benzi, mille roolis oli 23-aastane juhtimisõiguseta mees. Mehe suhtes alustati menetlust.

31. jaanuari päeval sai politsei teate, et Väimela õppeasutuse ühiselamus laamendab joobes täisealine neiu. Politsei viis neiu kainenema.

31. jaanuaril kella 17.45 ajal sai politsei väljakutse Võrus Kooli tänavale, kus kaks autot olid tagurdamisel kokku põrganud ning juhid ei saanud süü osas kokkuleppele. Inimesed õnnetuses viga ei saanud. Politsei aitas autojuhtidel süü osas selgusele jõuda ning edasi lahendab kahjuküsimuse kindlustusselts.

31. jaanuaril kella 23.15 paiku sai politsei teate, et Võrus Tartu tänaval korteris toimub lärmakas pidu. Politsei vestles osapooltega ning muusika pandi vaikseks. Paari tunni möödudes teatati, et muusika on taas valjuks keeratud. Politsei ajas piduseltskonna laiali ning viis korteris lärmanud mehe kainenema.

1. veebruari öösel kella 3.30 paiku sai politsei teate,et Võrus Kivi tänaval korteris käib vali muusika, mis häirib teiste naabrite rahu. Politsei vestles korteriomanikuga ja muusika keerati vaikseks.

1. veebruari öösel kella 4 ajal sai politsei teate, et Võrus Mäe tänaval baaris on agressiivne klient. Politsei toimetas mehe kainenema.

1. veebruaril kella 15 paiku sai politsei teate, et Rõuge lähistel kõnnib keset sõiduteed naine, kes takistab liiklust. Politsei viis naise raviasutusse kontrolli.

1. veebruaril kella 15.15 ajal sai politsei teate, et Võru-Kuigatsi-Tõrva teel on väikebuss Renault külili kraavis. Politsei selgitas, et masin oli libeduse tõttu teelt välja sõitnud. Ka selgitas politsei, et sõiduki üks rehv ei vastanud nõuetele, kuna oli liialt kulunud. Keegi õnnetuses viga ei saanud ja tekkinud kahju hüvitab autoomanikule kindlustusselts.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD