Menu

.      

Ööpäeva politseiuudised (5.veebr)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VT5. veebruaril kella 11 ajal sai politsei teate, et autod on Uue ja Põigu tänava kinni parkinud ning liivatamistöid tegev sõiduk ei pääse neist mööda. Politsei helistas autoomanikud läbi, masinad pargiti ümber ja probleem lahenes.

5. veebruaril kell 17.40 sai politsei teate Kooli tänaval ühes kaupluses olevast joobes mehest. Politsei viis ta kainenema.

5. veebruaril kell 18.35 sai politsei teate, et Liiva tänaval tuleb ühest korterist lärm, mis segab ümberkaudsete rahu. Politsei toimetas korterist kainenema ühe mehe.

5. veebruaril kell 19.15 sai politsei teate, et Räpina maanteel tugikodus on joobes mees. Politsei viis ta kainenema.

5. veebruaril kell 19.20 sai politsei teate liiklusõnnetusest Võrus Kubja teel, kus Subaru Foresteri juhtinud naine tegi teel jooksnud kassile otsasõidu vältimiseks järsu manöövri vasakule, kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis maha ohutussaarel olnud liiklusmärgi. Kahju käsitlusega tegeleb kindlustus. Inimesed viga ei saanud. Ka kass mitte.

5. veebruaril kell 21.45 sai politsei teate, et Jüri tänaval istub ühe kaupluse ees joobes mees. Politsei viis ta koju.

6. veebruaril kell 00.10 pidas politsei Haanja vallas Kose–Käbli teel kontrollimiseks kinni Mazda, mille roolis olnud 1975. aastal sündinud mees oli alkoholijoobes. Mees kõrvaldati juhtimiselt ja tema suhtes alustati menetlust. Kella 2.45 paiku kontrollis politsei Lasva vallas Peugeot’d juhtinud 1987. aastal sündinud meest, kes oli niisamuti alkoholi tarvitanuna autoroolis. Temagi suhtes alustati menetlust.

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD