Menu

.      

Ööpäeva politseiuudised (9. veebr)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VT9. veebruaril kella 9.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Võru linnas Jüri tänava ja Kreutzwaldi tänava ristmikul, kus 51-aastane Raivo sõiduautoga Mazda 6 ei andnud teed peateel otse liikunud ja sõidu eesõigust omanud liinibussile Mercedes Benz, mida juhtis 51-aastane Toivo. Mazda juht ja kaasreisija, 65-aastane Alfred, toimetati Lõuna-Eesti haiglasse. Politsei selgitas, et mõlemad juhid olid kained ja omasid juhtimisõigust. Ka sõidukite rehvid vastasid nõuetele ning turvavarustust kasutati nõuetekohaselt.

Politseile laekus teade, et 5. veebruaril lõhkus 56-aastane mees Võru vallas Vana-Nursi teel 12-meetrit piiraeda ja vigastas nelja mustsõstrapõõsast. Lisaks lõhkus sama mees päevi hiljem sama eramu piirdeaiapostid. Juhtumi osas alustas politsei väärteomenetlust.

9. veebruaril sai politsei väljakutse Räpina maanteel tugikodusse, kus tekitas probleeme raskes alkoholijoobes mees. Politsei viis ta kainenema.

9. veebruaril kella 14.10 paiku sai politsei teate, et Meremäe külas korteris on keegi võõras mees, vehkivat rusikatega ja teatanud, et ei kavatse sealt lahkuda. Politsei selgitas, et vägivalda kellegi suhtes ei kasutatud ja toimetas kutsumata külalise koju.

9. veebruaril kella 19.20 ajal sai politsei väljakutse Kooli tänavale, kus keegi segavat naabrite rahu. Politsei selgitas, et naabreid häiris ilmselt ühes korteris tehtavad remonditööd. Rahu rikkumist ei tuvastatud.

9. veebruaril kella 10.15 ajal sai politsei väljakutse Varstu alevikku, kus üks mees oli lõhkunud korteri ukselingi ja põgenenud. Täpsemaid asjaolusid selgitab politsei.

10. veebruaril kella 5 ajal teatati politseile, et Silikaadi tänaval on üks sõiduk kraavi sõitnud. Politsei selgitas, et BMW oli esiosaga vastu puud, kolmandatele isikutele kahju ei tekitatud. Sõiduki uksed olid lukustatud ja auto juures kedagi ei olnud. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

*välja on jäetud teated, mille avaldamine võib kahjustada teatud isikute privaatsust, kahjustada menetluse käiku ja tõendite kogumist jms.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD