Menu

.      

Ööpäeva politseiuudised (12. veebr)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTOsa Võru politseile laekunud teadetest ja väljakutsetest:

12.veebruari hommikul sai politsei teate, et Lille tänaval maja ette pargitud Audi A6-l on lõhutud küljepeegel. Täpsemaid asjaolusid selgitab politsei.

12.veebruaril kella 13.45 ajal juhtus liiklusõnnetus Paju tänaval, kus Volkswagen Transporter riivas teeserval seisnud Jeep Cherokeed ning kahjustas selle külje. Inimesed viga ei saanud ja kahjuküsimus lahendatakse kindlustuses.

12.veebruaril kella 14.15 paiku sai politsei vihje tähelepanelikult inimeselt, et Kobela külas sõidab Audi, mille roolis võib olla joobes juht. Poole tunni möödudes pidas politsei kirjeldatud Audi Kobela külas kinni ja kõrvaldas juhtimiselt 1957.aastal sündinud mehe, kellel tuvastati raske joove. Mehe suhtes alustati menetlust.

12.veebruaril kella 21.20 ajal sai politsei teate mehelt, kes oli Võrumaa ühest hooldekodust lahkunud ja külma käes ohtu sattunud. Mees kurtis, et on alajahtunud ega jõua enam liikuda. Mehe sõnul olevat ta kuskil raudteeülesõidu lähedal. Politsei teavitas otsitavast mehest raudteetöölisi ning ühes meedikutega jätkati otsinguid tema asukoha väljaselgitamiseks. Mõni minut enne kella 22 leiti mees Jaama tänava lähistelt raudtee juurest. Mees viidi tervisekontrolliks haiglasse, kus selgitati, et ta on kaine ja peale esmaabi täiendavat hoolt ei vaja. Politsei viis ta tagasi hooldekodusse.

13.veebruari varahommikul kella 5 ajal sai politsei väljakutse Võru valda, kus olid tülli pööranud elukaaslased. Politsei selgitas, et mõlemad osapooled olid alkoholi tarvitanud, riidu läinud ja kähmlema kukkunud. Arstiabi keegi ei vajanud, osapooled rahunesid ja naise palvel jäeti mees koju välja magama.

*välja on jäetud teated, mille avaldamine võib kahjustada teatud isikute privaatsust, kahjustada menetluse käiku ja tõendite kogumist jms.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD