Menu

.      

Politseiuudised (15.-17. mai)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTVõru politseile laekunud väljakutseid 15.-18.mail:

15.mai päeval teatati, et Võru vallas Antsumäe tänaval maja trepikohas on joobes mees pikali. Politsei selgitas, et mees elas seal samas lähistel ja viis ta tema koju välja puhkama.

15.mai õhtupoolikul teatati, et Võrus Paju tänaval raamatukogu juures on joobes naine maas pikali. Kiirabi vaatas tema tervisliku seisundi üle, meditsiinilist abi ta ei vajanud. Politsei jättis naise kainestuskambrisse.

15.mai õhtul teatati, et Võrus ühes kaupluses häirib joobes mees müüjate tööd ega allu turvatööta korraldustele. Politsei viis ta kainenema.

15.mai õhtul kella 22.20 paiku teatati, et Võrus Jüri tänaval korterist kostub vali muusika. Politsei käis kohapeal ja vestles lärmaka peopidajaga. Talle tehti esiti suuline hoiatusotsus.

15.mail kella 23.30 paiku teatati Sõmerpalu vallas juhtunud avariist, kus Audile jooksis ette metskits. Inimesed viga ei saanud, kits jäi teeservale lebama. Autojuht politsei abi ei vajanud ning info viga saanud metsloomast edastati keskkonnainspektsioonile.

16.mai päeval toimetas kiirabi Võrus Kooli tänavalt politseijaoskonda mehe, kes ei olnud alkoholijoobe tõttu ise kõndima ning vajas kõrvalist abi kainestamisel. Politsei paigutas ta kambrisse.

16.mail paluti abi lapse hooldusõiguse jagamisel. Naine teatas, et väikelaps on isa juures ning see ei anna last naisele tagasi. Politsei selgitas, et hooldusõiguse jagamiseks tuleb pöörduda kohtusse.

16.mail kella 19 ajal teatas üks mees, et on Antsla vallas metsa eksinud. Mees selgitas, et oli sõpradega pidutsenud ja seejärel jäeti ta üksinda. Kella 19.50 paiku teatas mees, et jõudis asfaltteeni välja ning leiab ise nüüd ka juba kodutee.

17.mai öösel teatati, et Haanja vallas korteris on joobes ja agressiivne mees, kes läks naisele väidetavasti kallale. Politsei viis agressiivse mehe esiti kainenema.

17.mail kella 11.30 paiku teatati, et Rõuge vallas läks joobes mees naisele kallale. Politsei saabudes oli mees kodust lahkunud. Esialgsetel andmetel oli ta ähvardanud ja nõudnud raha oma vanaemalt. Politsei leidis otsitava mehe Nursi külast tammi juurest magamast. Ta oli politseinike suhtes niisamuti agressiivne, mistõttu tuli tema kainenemisele toimetamisel kasutada käeraudu. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD