Menu

.      

Politseiuudised (26.-28. mai)

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: VTVõru politsei töömailt:

26.mail teatati, et märtsikuus võttis üks mees Lasva vallas oma tuttavalt luba küsimata tema telefoni ning tegi sellega korduvaid kõnesid eritariifiga numbritele. Mees oli lubanud küll 224-eurose arve kinni maksta, kuid pole seda tänini teinud. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

28.mai öösel teatati kaklusest Meremäe vallas turismitalus. Politsei selgitas, et joobes mehed olid tülli pööranud ning sellele järgnes rüselus. Kiirabi viis viga saanud mehe haiglasse kontrolli. Seda, kes ja miks teda lõi, ei osanud kannatanu esiti öelda. Asjaolud on selgitamisel.

28.mail kella 2 paiku öösel teatati, e Väimela alevikus on poe ukseklaas puruks löödud. Politsei selgitas, et kauplusesse sisse siiski keegi ei olnud pääsenud. Sissemurdmiskatset uurib politsei.

Põlva politsei töömailt:

27.mai õhtul kella 20 paiku teatati, et Veriora vallas on kadunuks jäänud 32-aastane naine, kes pidanuks saabuma Veriorale rongiga, kuid sinna ta ei jõudnud. Naisel oli mobiiltelefon kaasas, kuid kõnele ta ei vastanud. Politsei võttis naise isikukirjelduse ning sai ühtlasi teada, et naisel võib olla terviseprobleeme. Ka sama päeva lõunal, mil lähedastega tal kontakt oli, kurtis ta halva tervise üle. Politsei kontrollis haigla nimekirju, kuid sealt otsitavat naist ei leitud. Ka Tallinnas paiknevast kodust teda ei leitud. Tunni möödudes siiski teatati politseile tagasisideks, et naine jõudis pärale ning politsei ega ka meedikute abi tarvis ei ole.{fcomment}

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD