Menu

.      

Vangide arv püsib alla 2500

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Vangide arv on jätkuvalt alla 2500 - käesoleva nädala esmaspäeva seisuga oli Eesti vanglates ja arestimajades vange kokku 2492.

Mai teisel poolel langes esmakordselt vangide arv Eesti vanglates ja arestimajades alla 2500. Vangidest süüdimõistetuid on 1993 ja vahistatuid 499. Avavanglas viibib 155 inimest ning kriminaalhooldusaluseid on kokku 4191.

Möödunud nädalal laekus Tallinna Vanglale kuus teadet kriminaalhooldusaluse kuriteokahtluse kohta: kaht hooldusalust kahtlustatakse narkokuriteos, kaht isiku- ja üht varavastases kuriteos ning üht varavastase kuriteo katses.

Tartu Vanglale laekus kolm teadet kriminaalhooldusaluse kuriteokahtluse kohta: üht hooldusalust kahtlustatakse isikuvastases ja kaht liikluskuriteos.

Viru Vanglale laekus kolm teadet kriminaalhooldusaluse kuriteokahtluse kohta: kaht hooldusalust kahtlustatakse isikuvastases kuriteos ning üht isikuvastases, varavastases ja narkokuriteos.

Alates 20. maist ei võta umbes 25 vangi vastu vangla pakutavat sooja toitu, põhjendades seda väitega, et neile ei sobi toitu jagav vang. Nad söövad vanglapoest ostetud toitu.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD