Menu

.      

Maksuameti töötajad pidasid kinni uimastikaubitsejate jõugu

  • Kirjutas BNS

Maksu- ja tolliameti (MTA) uurimisosakonna töötajad pidasid juuli keskel kinni seitse Eesti kodanikku, keda kahtlustatakse kokaiini Eesti turule toomises ja müümises.

Kinnipidamistel konfiskeeriti kilogramm kõrge puhta aine sisaldusega kokaiini ning läbiotsimistel leiti erinevaid narkootiliste ainete käitlemisvahendeid, nagu näiteks kaalud ja soonkinnisega kilekotid, teatas amet.

Järgnenud menetlustoimingutega selgitati välja kaks meest, kes esitatud kahtlustuse kohaselt olid kuritegeliku grupi tegevuse korraldajad. Üks kahtlustatav peeti kinni juuli lõpus Saksamaal Frankfurdi lennujaamas ning teine, pikemalt Türgis viibinud kahtlustav, augusti viimastel päevadel Eestis.

Ameti narkotalituse juhi Raul Koppelmaa sõnul võib kriminaalmenetluses kogutud tõendite pinnalt öelda, et igal kuritegeliku grupi liikmel oli täita oma kindel roll, gruppi kuulusid nii organiseerijad, kullerid, narkootilise aine pakendaja kui ka kohalikud diilerid.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD