Menu

.      

Ottomar Virk: selle aasta jaanipäeva tunnuslause on „Püsige terved!”

  • Kirjutas Kadi Annom

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk. Foto: ERAKOGU

Nii nagu viimastel kuudel kõik pühad ja sündmused, tuleb ka jaanipäev tänavu teisiti. Siiski on üks reegel, mis ei erine eelnevatest aastatest. Olla tuleb ettevaatlik ja pidu pidada mõõdukalt, et ka pärast pühasid elu tavapärases rütmis helgelt edasi saaks kulgeda.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk toonitab, et tänavuse jaanipäeva sloganiks ongi „Püsige terved!”. „See sõnapaar kehtib ju igas mõttes. Terve tuleb püsida nii viiruse kui ka õnnetuse mõistes. Kui nii on, siis ongi jaanipäev ohutult möödunud,” selgitab Virk ja lisab, et kõik ongi hästi, kui jaanipäeval ning tegelikult ka iga päev järgitakse praegu kahte reeglit. Esiteks pööratakse tähelepanu viiruse ennetusele, ollakse hoolsad kätehügieeniga ning peetakse kinni koosviibimise reeglitest. Teisena toob Virk esile alkoholitarbimise, mida tuleks teha mõõdukalt ning ennast ja teisi ohtu seadmata.

Suuri pidusid asendavad väikesed koosviibimised

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD