Menu

.      

Nii pühad kui ka möödunud aasta olid politseile väljakutseterikkad

  • Kirjutas Kadi Annom

Patrullpolitseinikud Aigar Alliksoo (vasakul) ja Siim-Sander Järvpõld kinnitavad, et möödunud aasta oli politseile ärevam ning teguderohkem kui tavaliselt. Suveperioodil andis viirusepuhang veidi hingamisruumi, kuid muul ajal ja ka praegu nõuab sellega tegelemine peale oma põhitöö palju energiat. Foto: AIGAR NAGEL

Politsei võtab Võrumaal toimunud sündmuste põhjal möödunud pühad ning 2020. aasta kokku pigem väljakutseterikka kui rahulikuna. Lisakoormust igapäevatööle lisas see, et panustada tuli ning tuleb veelgi koroonaviiruse piirangute jõustamisse.

„Töö koroonapiirangute jälgimisega jätkub ka käesoleval aastal. Loodame, et inimesed käituvad vastutustundlikult loobudes suurematest kogunemistest ja kandes maski. See aitab tagada, et saame ehk mõne aja möödudes kõik harjumuspärase ja piirangutevaba elu juurde naasta. Hea meel oli näha, et ka aastavahetusel järgisid inimesed Võrumaal soovitust suuremaid kogunemisi mitte teha.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

20 PÄEVA ENIMLOETUD