Menu

.      

Navi ristis põrkasid kokku sõidukid

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Navi ristis põrkasid kokku sõidukid Fotod: LÕUNA PREFEKTUUR

20. jaanuari varahommikul kell 7.52 toimus Võru vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 244. kilomeetril liiklusõnnetus.

Tartu poolt Võru poole liikunud Mitsubishi, mida juhtis kaine ja juhtimisõigust omav 43aastane mees, asus sooritama vasakpööret, kuid sõiduk sattus külglibisemisse ja põrkas kokku Võru poolt Tartu poole liikunud sõiduautoga Mazda. Mazda roolis olnud 24aastane naine toimetati Lõuna-Eesti haiglasse tervisekontrolli ja õnneks tal vigastusi ei tuvastatud. „Mõlema auto juhid olid kained ja omavad juhtimisõigust. Nad said süü osas omavahel kokkuleppele ning pöörduvad kindlustusse,” täpsustas Lõuna prefektuuri pressiesindaja Ragne Keisk. Kohapeal käisid ka päästjad, kes kontrollisid tuleohutust ja eemaldasid teekattelt sõidukitest väljavoolanud vedelikud.

Politsei tuletab meelde, et talvistes oludes liigeldes tuleb olla tähelepanelik, hoida piisavat pikivahet, vältida järske manöövreid ning arvestada, et talvistes tingimustes on pidurdusteekond oluliselt pikem, mistõttu tuleb ristmikele lähenedes juba aegsasti hoog maha võtta ning veenduda manöövri ohutuses.

Navi ristis põrkasid kokku sõidukid Fotod: LÕUNA PREFEKTUUR

 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD