Menu

.      

Politsei palub abi selgitamaks 21-aastase Diana asukohta

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Politsei palub kaasabi selgitamaks 21-aastase Diana asukohta, keda viimati nähti 5. novembri õhtupoolikul Põlvamaal Mooste alevikus ning kelle asukoht on seni teadmata.

Kuna Diana ei ilmunud esmaspäeval tööle, pöördusid lähedased eile päeval politseisse. Korduvalt tehtud positsioneerimine näitas telefoni viimaseks asukohaks Põlvamaal asuva Laho küla. Kuigi telefon oli sisse lülitatud, siis kõnedele Diana ei vastanud ning ühel hetkel lülitus telefon välja. Otsinguid juhtiv politseimajor Arvo Turba ütles, et Diana käitumine ja koju jäetud kiri andsid põhjust arvata, et tema elu võib olla ohus.

„Paralleelselt otsingutega maastikul asuti kontrollima teadaolevaid aadresse, kuhu Diana võinuks Moostes, Tartus või mujal suunduda. Veel eile õhtul püüdis lennusalk esialgselt otsingualalt leida soojuskaameraga inimest või mobiiltelefoni, kuid tulemuseta. Tänaseks on otsinguala oluliselt laiendatud ning metsatukkade läbikammimisega Laho küla lähistel on täna seotud umbes 80 otsijat,“ kirjeldas politseimajor.

Diana töötab ja õpib Tartus ning politseile on laekunud vihje nagu teda olla täna hommikul Tartus Karlova linnaosas liikumas nähtud. Seni ei ole sellele vihjele õnnestunud veel kinnitust leida, kuid kõigil, kes näevad kirjeldusele vastavat neiut või omavad muud infot tema võimalikust asukohast, palutakse teada anda hädaabinumbril 112.

Dianal on tumedad õlgadeni juuksed, ta kannab prille ning tal võib seljas olla tumehall mantel ja kaelas pruun sall.

PÕLVA UUDISED