Menu

.      

Põlva motokross avas kevadhooaja pinevate sõitudega

  • Kirjutas Heleri Lakur

Rosma krossirajal olid esindatud suured sooloklassid, külgvankrid ja quadid ning võistlejaid oli seekord kokku rohkem kui eelmisel aastal. Eesti parim krossisõitja Tanel Leok tegi ka avaetapil MX A klassis puhta töö ja tuli kokkuvõttes esimeseks. Foto: HELERI LAKUR

Põlva kevadkrossi 1. mail külastanud motohuvilised said taas rõõmustada, sest avalöök TOP200 karikavõistluste avaetapiks oli antud. Erinevalt eelmisest aastast oli sel aastal sõitmas ka praegune MX-1 klassi Eesti meister Tanel Leok, kes pakkus ka seekord huvitavat sõitu.

Rohkearvulise publiku ees noppis kiireimas, MX A klassis esikoha Tanel Leok (Husqvarna, Sõmerpalu MK), kes nii esimese kui ka teise sõidu järel püsis kindlalt esikohal. Avasõidus oli tema ainsaks ohustajaks Karel Kutsar (KTM, Estonian Express Racing), kes jäi Leokist lõpuks ainult napi poole sekundi kaugusele. Kolmandana ületas lõpujoone Andero Lusbo (Husqvarna, Kagu MK), temal kogunes kaotust Leokile juba üle 25 sekundi. Esimese sõidu järel ütles Leok Võrumaa Teatajale, et ei ole endast veel maksimumi andnud ja ei hakanud võitu ette ennustama.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

PÕLVA UUDISED