Menu

.      

Mida toob aasta 2018? Edda Pauksoni suur horoskoop

  • Kirjutas Edda Paukson

Tere jälle, kõik horoskoobisõbrad! Terve aasta võib tulla küllalt huvitav, sest aeglaselt liikuvad planeedid on lõpuks otsustanud oma märke vahetada. Täpsema informatsiooni leiavad kõik „Astroloogilisest abimehest 2018”.

Sel korral ei leia te minu hooletuse tõttu raamatust infot kaduneljapäevade kohta. Pean vajalikuks 2018. aasta kaduneljapäevad teile siinjuures nimetada:

11. jaanuar, 8. veebruar, 14. märts, 12. aprill, 10. mai, 7. juuni, 12. juuli, 9. august, 6. september, 4. oktoober, 1. november ja 6. detsember.

Nagu te juba teate, on need suurepärased päevad suurpuhastuseks, kahjurite tõrjeks ja kõikideks töödeks, mille eesmärgiks on millestki kahjulikust vabaneda. Vanarahvatarkuse järgi võite pöörduda ka Kuu poole, kasutades sõna „palun”, et teilt ära võtta nii mõnigi soolatüügas, vistrik, lipoom, mõni muu väike viga, millest soovime vabaneda.

Tihti on küsitud, kas kaduneljapäev on muudeks tegemisteks halb päev – kindlasti mitte. Kollase Koera aasta algab seekord 15. veebruaril kell 23.06 ja selle iseloomu kohta saate lugeda minu raamatust.

Jäär

Aasta tõotab tulla väga mitmekesine, leidub nii õnne kui ka ebaõnne, kuid peate meeles pidama, et pärast langust tuleb alati tõus. Kui soovite olla edukas, vajate enda kõrvale liitlasi.

Võite saada üllatuslikke ettepanekuid, mida tasuks põhjalikult kaaluda. Teil on oht oma võimeid üle hinnata, sest olete sel aastal optimistliku meelega. Samas võivad kiired muudatused teie elu märksa huvitavamaks ja vabamaks muuta.

Töös võib aasta kujuneda küllaltki keeruliseks, mille põhjuseks on enamasti tüdimus senisest töörutiinist või ka lihtsalt väsimus.

Teil on soov leida midagi põnevamat, tasuvamat, olgu see kas või mõnes teises riigis või miks ka mitte midagi uut juurde õppida. Selline võimalus on eriti kevadel ja sügisel. Neil aegadel on ka noortel Jääradel hea teha otsuseid eriala valikul, kui nad ei ole veel õiget kutsumust leidnud.

Rahaline seis tundub teile sel aastal endale tavapärane, kuid tegelikult see päris nii pole. Aasta jooksul võib ette tulla mõni suur ahvatlus ning see võib olla mingil moel seotud kinnisvaraga. Võimalik, et teis tekib hasart või kinnisidee sellest kohe kinni haarata. Kas sellesse investeerida või suisa selle omanikuks saada. Oht on nõrgale jääle astuda, seetõttu peaksite enne tehingu vormistamist kaaluma kõiki plusse ja miinuseid. Hoiduge üle jõu käivatest kohustustest.

Suhetes olete sarmikas ja romantiline. Kui suudate leida aega iseenda jaoks, et oma mõtted korralikult sõnadesse vormida, olete võimeline oma armuellu kirge süstima ja vajaduse korral ka veidi sassi läinud suhteid lappima. Võimalik, et vabad Jäärad leiavad oma elu armastuse aasta teisel poolel. Oskate oma südame häält kuulata.

Kodune elu sujub tõrgeteta, olete aktiivne. Teie mõtetes mõlgub plaan kodus ümberkorraldusi teha, kodu nägu. Pole sugugi välistatud, et vahetate aasta jooksul elukohta. Suhted kodustega on meeldivad, eriti kevadel ja suvel. Abistate vanemaid või nemad teid.

Lastega suhtlete rahulikult ja tasakaalukalt. Veebruaris ja novembris võite leida uusi sõpru ning üheskoos midagi huvitavat ette võtta. Tööreise on Jääradel nagunii palju. Elu saadab teile pidevalt üllatuslikke kohtumisi huvitavate inimestega.

Lõbustustest Jäär sel aastal eriti ei hooli, kuigi vajate emotsionaalseid laenguid rohkem kui muidu.

Tervis võib olla juulis-septembris veidi muutlik, mis võib olla tingitud külmetamisest või elumõnudega liialdamisest. Olete vastuvõtlikum ka nakkustele. Seetõttu poleks paha vaktsineerida ennast mõningate haiguste vastu.

Sõnn  

Võimalusi peaks sel aastal ohtralt tulema. Kohati on teil jõudu nii palju, et mägesid paigast liigutada, siis aga tabab teid ükskõiksus ning soov käega lüüa ka asjadele, millest tegelikult väga hoolite ning mis teie elujärge oluliselt parandaksid. 

Töös sujub kõik tõusude ja mõõnadega. Õnneks olete tasakaalukas ning oskate kriitilistel aegadel õigeid otsuseid teha. Veebruaris ja detsembris olete aktiivne, suudate oma tööasjad järje peal hoida või ka vajaduse korral uut tööd otsida. Endast parimat andes jõuate ja oskate mõne oma ammustest plaanidest ellu viia.

Töökaaslastega on teie suhted igati head, eriti augustis ja septembris. Paratamatult tuleb aga tegeleda mõnda aega ka inimestega, kellest te parema meelega kaugemale hoiaksite. Enesetäiendamiseks on suurepärane aeg aasta algusest kuni märtsi lõpuni.

Tõenäoselt ajab Sõnn oma rahaasju väga läbimõeldult. Aprillis ja mais võib teil lausa õnne olla oma rahalise seisu parandamiseks. Kuna õnneplaneet Jupiter liigub sel aastal teie liitude majas, pöörate suurt rõhku oma abielule ja ka muudele partnerlussuhetele, need paranevad oluliselt selle aasta jooksul. Õige on oma partneriga kõik konfliktid ära klaarida, saavutate seeläbi koos justkui uue hingamise. Muutute säravamaks ja romantilisemaks. Reisite koos, võtate osa paljudest seltskondlikest üritustest. Üksikud Sõnnid leiavad kaaslase või armuvad. Tõenäoliselt on parimad ajad suhete leidmiseks ja romantikaks septembris ja oktoobris.

Ka kodune elu sujub kenasti ning rahuliku südamega võite suve teisel poolel mõningaid muudatusi ette võtta. Kui olete üksjagu vaeva näinud, on põhjust enda üle uhkust tunda ja teiste tunnustus vastu võtta.

Lastega suhtlemise kõrgpunkt on suvel, suunate nende tegemisi oskuslikult. Teete koos perega väljasõite või ka pikemaid reise. Jõuate arusaamisele, et peretraditsioonidest tasub hoolida, need annavad jõudu elamiseks. Sõpradega saate sel aastal suurepäraselt läbi. Leiate ka uusi tuttavaid, tõenäoliselt toimub see veebruaris või novembris. Olge ettevaatlik, et te mõnega neist riidu ei nori ja olemasolevat suhet mõtlematult ei katkestaks.

Kui teil on tervisega mingeid probleeme, siis on hea aeg ravi alustada või tõsisem arstlik kontroll teha augustis või septembris. Kui tunnete, et tahtmist on alustada tervisespordiga, siis on need kuud selleks igati sobiv aeg.

Kaksikud

Aasta kohta võib öelda, et neid on teie elus tunduvalt paremaid olnud. Teile tundub, et teie ideed on ainuõiged  ning kellegi teise soovitusi te kuulda ei võta. Vaadake maailma ja toimuvat pisut avarama pilguga, küllap leiate ka enda jaoks midagi meeldivat. Vähemalt igav teil kindlasti ei hakka.

Töös on väga palju probleeme, enamasti te ka ise ei oska sulanduda töökollektiivi. Üritate pingsalt teistele tõestada, milleks te tegelikult suuteline olete. Liigseks optimismiks põhjust pole. Et uuele ruumi teha, tuleb mõnikord vanast loobuda. Võimalikud on töökoha vahetused või perioodid, kus olete koguni töötu. Kui oskate oma töökaaslastes näha liitlasi, mitte konkurente, võivad paljud probleemid ka laheneda. Kui olete loominguline töötaja või olete tegev meditsiinisüsteemis, kulgeb teie tööjärg teistest oluliselt paremini. Veebruaris ja novembris võivad paljudel Kaksikutel avaneda head võimalused tööturul, pakkudes fantastilise võimaluse karjääriredelil edasiliikumiseks, kui vaid ise selleks endale võimaluse annate.

Ka rahaliselt muretsevad Kaksikud, kuidas vähemaga toime tulla. Päevad pole vennad, head võimalused rahalise seisu parandamiseks on septembris ja oktoobris. Need Kaksikud, kes on ise firmajuhid, on teistest olulisemalt enesekindlamad ja oskavad edu saavutada.

Oma isiklikes partnerlussuhetes pole te oma eluga rahul, eriti need Kaksikud, kes on sündinud juunikuus. Olete üsna aktiivne armatseja, kuid samas küllalt egoistlik. Tunnete, et teist hoolitakse liiga vähe, kipute kritiseerima ning tülitsema. Läbisaamise parandamiseks on teil üsna palju arenguruumi. Raskusi on uute suhete loomisega, kui olete üksik. Pole välistatud ka mõnede püsisuhete katkemised.

Kahtlemata mõjutab selline meeleolu ka teie kodust elu tervikuna. Hoidke oma emotsioonid ja tujud kontrolli all. Raskustest hoolimata on võimalik eesmärgini jõuda. Sel aastal võivad vanemad teie abi ja aega vajada.

Augustis ja septembris suhtlete oma lastega, pühendate kogu oma vaba aja nendele. Teie eesmärgiks on tekitada neile senisest rohkem nutivaba aega. Teid häirib laste puhul nende „klapid peas” eluviis. Sõprade jaoks on suurepärane aasta, eriti kevadel. Olete heas seisus, sest teil on olulist infot teistest rohkem. 

Kui kavatsete edasi õppima minna, tuleks selleks juba aasta alguses plaane teha.

Tervis peab vastu, kuid mõned vanad probleemid võivad endast märku anda. Kuna Jupiter liigub teie tervise majas, siis on see suurepärane aasta kroonilistest haigustest paranemiseks. Hea aasta tegeleda tervisespordiga või kasutada mõnda terapeuti.

Vähk

Aasta kujuneb teie jaoks edukaks, detsembri viimastel päevadel lõppevale aastale tagasi mõeldes on põhjust rõõmustamiseks. Teie hinges valitseb rahu, teie pere on koos ning pangakonto on oluliselt kosunud.

Töös ja karjääris kulgeb kõik plaanipäraselt. Võimu ja otsustamisvalmidust on teis piisavalt. Oodata on olulisi muudatusi ja võimalusi. Vajaduse korral on Vähk valmis ennast ka täiendama. Olete kohusetruu, suhted töökaaslastega on sõbralikud ja asised. Loomulikult pole te oma tööpanust arvestades palgaga rahul, eriti aasta lõpus. Teil on uusi ideid, mis teie tööd ja karjääri suuresti muudab. Plaanide täideviimiseks on parim aeg kevad. Pole välistatud, et saate sellise pakkumise, mis aitab teil karjääriredelil tõusta. Pakutav töökoht võib nii sisult kui ka vormilt olla sootuks erinev teie eelmistest ametikohtadest. Teie edukus ja enesetunne sõltuvad oluliselt teistest.

Rahalisi tehinguid ja investeeringuid, isegi rahalist õnne võite oodata suvel. Võimalik on leida ka tasuv lisatöö. Kuna tööpõld on lai, ei teki rahaga probleeme. Seda on rohkem, kui kulub.

Kodune elu sujub rahulikult, just nii, nagu teile sobib. Suhted pereliikmetega on head, abistate üksteist. Eriti palju aega pühendate kodule augustis ja septembris. Just nendel kuudel võite ette võtta väiksema remondi. Mõni Vähk võib vahetada ka elukohta.

Teie isiklik armutaevas on enamasti pilvitu. Puhuti võib ette tulla vaidlusi, kuid need ei vii tõsiste riidudeni. Oluliselt rohkem suhtlete oma partneriga aasta alguses. Võimalik, et võtate koos ette soojamaareisi või leiate mõne teise nipi, kuidas suhtesse värskust tuua. Üksikud Vähid võivad kevadkuudel leida omale elukaaslase.

Kõige olulisem on teie jaoks sel aastal oma lastega tegelemine. Suunate neid, kui nad seda vajavad. Oskate saavutada usaldusliku läbisaamise, eriti kui nad on teismelise eas. Olete huvitatud koos perega reisimisest ning suudate meelt muutma panna pereliikme, kes esialgu selles ettevõtmises toredust ei näe. See on aasta, kus te ise olete väga aktiivne, liigute palju ringi, olete seltskondlik. Naudite koosviibimisi oma sõprade ja tuttavatega. Ehk armute või toimub teie elus väike meeldiv flirt. Tunnete end hästi heas seltskonnas. Teil pole viimase 12 aasta jooksul nii suurepärast elu olnud. Eriti aktiivne olete sügisel.

Tervis peab vastu, kuid see kipub ajuti muutlik olema. Vastuvõtlik olete külmetushaigustele. Sel aastal võib nii mõnigi haigus teie jaoks võtta kroonilise iseloomu, seepärast tuleks igagi väiksem terviserike korralikult välja ravida. Arvestage, et ükskõik millisest haigusest paranemiseks kulub varasemast veidike rohkem aega. Vältige sel aastal organismi ülekoormust, ka tervisespordiga ei tohiks liialdada.

Lõvi

Kujundate aasta näo enda jaoks ise. Peate vaid jälgima, et liiga suurelt ette ei võtaks. Tööl sujub kõik täpselt nii, nagu te ise tegutsete. Väljastpoolt tulevaid muudatusi pole ette näha. On võimalik, et periooditi tunnete tüdimust ning teis süveneb soov senisest rohkem puhata. Olete ettevaatlik ja kaalutlev, võtmesõnaks saab koostöö ja vastastikune usaldus.

Märtsis-aprillis-mais võib siiski oodata meeldivaid üllatusi või olete ise aktiivne, otsimaks meelierutavaid kohtumisi ja sündmusi. See kõik võib teil isegi õnnestuda, seega tasub härjal sarvist haarata. Sihikindel tegutsemine viib eesmärgini, ehk järgneb sellele ka mõni huvitav pakkumine erialaseks tööks. Kui olete keele ja kirjanduse inimene, siis on teil rohkem tööd just kevadel. See on hea aeg mõne uue projektiga alustamiseks, täienduskoolitusteks. Eriti soositud on keeleõpe.

Rahaline seis on aasta jooksul stabiilne, siiski olete orienteeritud raha teenimisele. Oskate oma väljaminekuid kontrolli all hoida. Juulis ja septembris võib tekkida võimalus teenida raha tasuva lisatööga või tõstab tööandja teile endalegi ootamatult töötasu.

Teie partnerlussuhted sujuvad kenasti ning suuremate ekstsessideta, kuigi aegajalt tabate enda mõttelt, et teie partner polegi ideaalne. Õnneks pole sellel kahtlusel alust! Jätke kallimale aega ja ruumi ning te saate tunda, et teie elus on armastust ja kirge! Eriti harmooniliselt kulgeb teie kooselu jaanuaris ja veebruaris. Täiesti võimalik, et teete oma kallimaga terve aasta osas ühiseid plaane. Maikuus võite organiseerida midagi sellist, mis vaimustab teie sõpruskonda ning paneb ka sugulasi teid imetlema.

Loomulikult sujub ka kodune elu. Kodu ongi teie jaoks sel aastal kõige tähtsam, kodu on igas mõttes teie kindlus. Võimalik, et tahate oma kodus või aias muudatusi teha. Mõni Lõvi vahetab ehk isegi elukohta. Suhted vanematega on suurepärased, vajaduse korral abistate üksteist. 

Lastega olete ehk liialt nõudlik. Teie jaoks on ülitähtis nende käekäik. Tunnete huvi nende õpingute vastu. Täiskasvanud lastele kipute ehk liialt peale suruma oma arvamust ja nõuandeid. Ärge võtke endale tõekuulutaja rolli, ja teie omavaheline läbisaamine paraneb tunduvalt.

Sõpradega suhtlemine on sel aastal aktiivsem, olete üksteise jaoks olemas nii rõõmus kui ka rasketel hetkedel. Elu pakub õppetunde. 

Lõbustustest te sel aastal eriti ei hooli ning ega te töö ja kodu kõrvalt leiagi selleks alati aega. Jaanuaris-veebruaris ja ka novembris te siiski võtate osa mõnest huvitavast kultuurisündmusest, on need siis festivalid või konkursid. Neil aegadel suhtlete aktiivsemalt oma aatekaaslastega, taastate kontakte oma kunagiste hingesugulastega.

Teie tervis on sel aastal varasemaga võrreldes igati parem. Märtsis võib organismis tekkida mõni põletikuline protsess, on see siis külmetuse või väiksema trauma tagajärg. Võib juhtuda, et ootamatult tekib vajadus väiksema operatsiooni järele, ikkagi paranete sellest kiiresti. Ärge võtke sel aastal mõtlematuid riske kas sportimisel või mõne muus tegevuses. Seda eriti augusti- ja septembrikuus. Hulljulgus või sel aastal kätte maksta.   

Neitsi

Aasta kujuneb edukaks, kõik kujuneb teie plaanide kohaselt. Töös kulgeb kõik väga tavalist rada, tegutsete ikka veel endiste projektide kallal.  Erilisi muudatusi aasta endaga kaasa ei too, suuri eesmärke teil pole, kui te just ise ei taha midagi uut ette võtta või koguni oma firmat alustada. Kui selline plaan on, oleks selle elluviimiseks hea aeg aprill, mai või juuni. Kui olete töötu, siis olge aktiivne tööotsimisel just nendel kuudel.

Rahaga teil sel aastal probleeme ei tule, teistega võrreldes olete paremas olukorras. Ilmselt olete eelmisel aastal raha pisut koguda jõudnud ja nüüd oskate palju vähemaga läbi ajada ning vanu varusid kasutada. Sel moel võite rahulikult ära elada. Kui leiate, et tuleks siiski lisaraha teenida, avaneb võimalus augustis või septembris. Võimalik, et sel ajal tõuseb teie töötasu või saate mõne preemia. Teile võib lihtsalt õnn naeratada.

Partnerlussuhted on soojad ja romantilised seni, kuni oskate teineteisega kõiki argiprobleeme arutada. Kohati olete veidi enesesse tõmbunud ja kriitiline, kuid tõsiseid tülisid pole ette näha. Mõtlete peamiselt enda soovidele ja vajadustele, partneri arvamus teile eriti korda ei lähe. Head ajad ühiselt midagi ette võtta, reisima minna või niisama mõnusalt aega veeta on aasta alguses.

Sel aastal muutuvad suhted sugulaste, naabrite ning õdede-vendadega varasemast oluliselt aktiivsemaks. Huvitute sellest, mida tunnevad ja mõtlevad teised. Väga oluliseks saab koostöö kaaslastega. Ehk võtate üheskoos ette mõnegi ürituse, kohtumisi on oluliselt tihedamalt. Võimalik, et klatite just nüüd ära mõne varasema tüli.

Septembris sündinud Neitsitel võib sel aastal tekkida soov kodus ümberkorraldusi teha. Ootamatult võib tekkida vajadus remonti teha või  ümberehitus plaani võtta. Hea võimalus võib tekkida kinnisvara valdkonnas, kas investeerimine või müük, seda peamiselt veebruaris või novembris.

Mõnel Neitsil võib olla mure vanemate tervise pärast. Lastega on suhted igati head, oskate luua usaldusväärse läbisaamise, üksteisemõistmise. Olete kursis nende tööde ja tegemistega. Kui teete ühiseid suveplaane, siis ilmselt on selleks sobiv aeg augustis. Vältida tuleks liigset rangust.

Teie tervis on sel aastal hea. Kui ongi vajadus ennast veidi tohterdada, siis igasugused vaevused kaovad kiiremini jaanuaris ja veebruaris. Sügisel vältige külmetumist septembri keskpaigast kuni poole novembrini. Sellel perioodil on ka vigastused kerged tulema, liiati kui olete enda suhtes hooletu.

Kaalud

Aasta kipub olema rahutu, püüate tegeleda väga paljude asjadega. Kuna teie tegutsemine jääb sihipäratuks, võivad nii mõnedki projektid lõpetamata jääda. Teie sooviks on saada rohkem, kui on reaalselt võimalik. Seepärast oleks mõistlik oma plaanid kontrolli all hoida.

Oma töös pole sel aastal erilisi muudatusi ette näha, selleks pole teil erilist soovigi. Samas võib tekkida väsimuse ja tüdimuse perioode. Kui olete tööl firmas, mis tegeleb millegi ilusaga, kus ka teie saate oma kaasasündinud ilumeelega midagi ära teha, olete vägagi rahul. Mais-juunis võite olla kõigele uuele avatum, ehk saate mõne huvitava pakkumise või loote koguni oma firma. Õige otsuse tegemiseks vajate rohkem infot ja häid nõuandjaid.

Rahaga on teil sel aastal kõik hästi, seda võib sisse tulla rohkem, kui oskate oodata. Ehk on õnne isegi loteriis. Võidusumma puhul on ainuke oht see kõik kiiremas korras ära raisata. Mõistlikum oleks siiski väljaminekud kontrolli alla võtta ja raha säästa. Tuletage meelde, et kokkuhoid pole koonerdamine. Peaksite arvestama, et nii hea raha-aasta tuleb teie jaoks alles 12 aasta pärast.

Partnerlussuhetes kestab emotsionaalne aeg, olete aktiivne ja särtsakas. Teis on valmisolek koos reisima minna, erinevat liiki kultuuriüritustest osa võtta. Kogete võrratuid hetki, saate kunstielamuste võrra rikkamaks. Võimalik, et nii mõnedki varasemad omavahelised möödarääkimised saavad sel aastal lahenduse. Eriti romantiline olete märtsis, kus üksikud Kaalud võivad armuda või ka veidi flirtida. Jääte silma inimestele, kes teilegi meeldivad.

Kodune elu laabub igal tasandil, võite teha muudatusi, kui selleks on soovi. Ehk kujundate oma koduaeda või uuendate mööblit. Eriti suurt aktiivsust tunnete jaanuaris, augustis ja septembris, mil tahate enda ümber  tõelisi muudatusi läbi viia.

Koduste ja vanematega on suhted igati normaalsed, abistate vajaduse korral üksteist. Lastega suhtlete just nii palju, kui on vajalik. Tunnete, et ka nemad vajavad vabadust ja iseseisvust, kuid siiski tuleks nende käimistel silm peal hoida, eriti kui on tegu teismelistega. Kui teie lapsed on veel väikesed, siis tegelete nendega aktiivsemalt veebruaris ja septembris. Võimalik, et võtate koos perega ette ühiseid väljasõite, suuremaid reise või muud huvitavat.

Teie tervis võib olla veidi muutlik. Hea oleks pöörduda arsti poole, kui midagi kahtlast tunnete. Haigustele vastuvõtlikum võivad olla kõht, seedimine. Hea aasta tervisespordiga alustamiseks. Vältige raskuste tõstmist, teie selg võib tunda anda.

Skorpion 

Kuna külluse ja õnne planeet liigub Skorpioni märgis, siis ootab teid ees suurepärane aasta. Olete optimistlik, elujaatav, positiivse ellusuhtumisega. Tõenäoliselt õnnestub teil kõik, mida ette võtate, sest oskate olla õigel ajal õiges kohas.

Teie töö sujub küllaltki hästi septembris, suudate probleemidele keskenduda ja kiirelt tegutseda. Olemasolevas töökohas sujub kõik ladusalt, kuigi te ennast tööga just eriti ei koorma. Liigse edu korral valitseb oht, et konkurendid viskavad aeg-ajalt teile mõne kaika kodaratesse.

Kui elu teilt seda nõuab, õpite üsna meelsasti midagi juurde. Need õpingud võivad toimuda ka mõnes teises riigis. Veidi aktiivsem olete juulis ja augustis. See on ka hea aeg töö otsimiseks või saate mõne huvitava pakkumise.

Rahaga saate igati hakkama, olete paar viimast aastat osanud säästa ja nüüd võib teis tekkida soov millessegi investeerida. Samas te ei muretse raha pärast, sest olete prioriteedid suunanud hoopis mujale. Emotsioonide ajel ei maksaks ette võtta ainsatki rahalist tehingut, vajaduse korral konsulteerige majanduslikult mõtleva sõbraga.

Suhted vastassooga ja oma partneriga on sõbralikud. Kaaslasena olete mõistev, kuulate partnerit rohkem, kui ise räägite. Vajate rohkem kirge, kui seda parasjagu teie suhtes on. Kevadel olete romantilisemas meeleolus, see on hea aeg, et tuua oma suhetesse uudsust ja sära. Juhul kui te olete üksik, siis sel ajal võite kallima leida.

Ka pereliikmetega, eriti aga lastega, suhtlete rohkem ning võtate ette ühiseid reise, osalete kultuuriüritustel, mis neid arendavad. Väike oht on sealjuures oma lapsed ära hellitada. Oskate sel aastal sisukamalt oma vaba aega veeta ja lõbutseda. Võite enda jaoks leida mõne uue hobi, millest võib ajapikku kasvada üsna oluline rahateenimise võimalus.

Tervis on suurepärane. Hoiatuseks ehk selline soovitus, et väldiksite füüsilist ülekoormust ning liigseid riske. Oma entusiastlikkuses ei pruugi te võimaliku ohuga arvestada.

 Ambur

Aasta tuleb asjalik ja edukas. Tunnete ennast kindlalt ning teate täpselt, milliseid struktuure oma elus luua. Olete ülimalt optimistlikult meelestatud. Sel aastal on teil eriliselt hea võime mitmesuguseid probleeme lahendada.

Oma töös olete kohusetundlik, kuid võite aeg-ajalt üle pingutada. Kohustuste koorem teie õlul kasvab. Mõelge, kas olete valmis seda lõputult kandma. Lubate endale puhkamist juulikuus, see on ka hea aeg reisimiseks. Juulis-augustis võite teha tööalal muudatusi või ka uut tööd otsida. Võimalik, et ka praeguses töökohas pakutakse ametit, mis teid senisest rohkem rahuldab. Tööalased suhted kolleegidega kipuvad olema pingelised.

Rahaga hakkama saamine ei tekita sel aastal mingeid probleeme, kui te just liialt koonerdama ei hakka. Võite ka oma kodustele liigse kulutamise pärast etteheiteid teha. Te teate täpselt, et suuri probleeme tegelikult pole. Jaanuarikuus ja augustis võib teie sissetulek oluliselt kasvada. Ärilised läbirääkimised on edukad.

Partnerlussuhted tööl ja kodus kulgevad üsna tavaliselt. Ehk tunnete kohati, et teie elus on vähe romantikat, kuid sellegipoolest pole põhjust tülitsemiseks. Kui just elukaaslane teile vähese tähelepanu pärast etteheiteid ei tee. Kuid teil on võimalus aprillis, mais, juunis ennast kultuuriliselt täiendada. Samas sujub kodune elu tõrgeteta. Olete pereliikmete ja vanemate suhtes hooliv.

Mingeid ümberkorraldusi te sel aastal ette võtma ei vaevu. Kuid kui tekib vajadus ootamatuks kiirremondiks, siis sünnib teis selleks tahtmine veebruarikuus. Ka aasta lõpus võib mõni olmeavarii teid kodus tegutsema sundida. Ehk on sel perioodil kodus ka veidi vaidlemisi.

Teile meeldib lastega aega veeta, sest nende tegutsemislust annab teile särtsu juurde. Vanemate lastega oskate suhelda pingevabalt, sest austate nende vabadust olla nemad ise. Märtsis-aprillis võtate nendega ette ühiseid üritusi. Võib tekkida soov endale veel üks laps muretseda.

Suhted sõpradega on sel aastal väga meeldivad. Olete avatud uutele sõbrasuhetele, nendega tekivad teil ühised huvid ja harrastused. Võimalik on nii koostöö kui ka vaba aja sisukas veetmine. Augustis ja septembris võite revideerida oma seniseid suhteid sõpradega. Võib juhtuda, et mõned läbikäimised ajutiselt katkestate.

Amburite tervis on aasta jooksul lausa suurepärane. Absoluutselt mingeid probleeme pole, kui just väiksemaid külmetusi haiguseks pidada. Võtke aega tervisespordiks ja keha liigutamiseks. Sport köidab teid varasemaga võrreldes palju rohkem. Ka oma välimuse nimel tasuks senisest rohkem vaeva näha, see suurendaks teie enesekindlust veelgi.

Kaljukits

Tulemas on töine, kuid probleemivaba aasta. Olete enesekindel ja teate täpselt, mida aastalt oodata. Oskate suurepäraselt oma aega planeerida. On perioode, kus olete enesekeskne, seda eriti augustis ja septembris.

Rahaline seis on stabiilne, kuid teile omaselt te liigselt ei kuluta. Tehingutes olete ettevaatlik ning kergekäeliselt ei laena raha sisse ega välja. Kui tahategi teha mõne suurema investeeringu, siis ajastage see aasta algusesse.

Suhted partneriga on stabiilsed ja laitmatud. Romantilist hõngu toote nendesse ilmselt mais ja juunis. Ka puhkusereisid ajastage nendele kuudele. Üksikud Kaljukitsed võivad sel perioodil leida oma elu armastuse.

Kodus viite meelsasti läbi igasuguseid muudatusi. Väga kergesti võib teil tekkida mõte ka suuremat sorti ümberkorraldusteks. Ka suvilast annab ehitada ilusa maja! Eriti aktiivne olete kevadel. Võimalik, et sel ajal olete optimistlik ja heas toonuses ning korraldate koos pereliikmetega midagi sellist, mis jääb meelde ja soojendab südameid.

Lastega suheldes võite olla veidi range, kuid hoolitsev. Teile on oluline, kuidas kulgeb nende õppetöö ning abistate neid. Aprillis ja mais jälgite nende hindeid ja eksamiteks valmistumist. Arendate neid igal võimalikul moel, kuidas oskate. Teismelistega leiate kergesti ühise keele ja usaldusliku läbisaamise, olenemata sellest, kas olete ema või isa.

Tavalõbustustest, pidustustest te sellel aastal eriti ei hooli. Kõige parema meelega istuksite kodus, teid peab keegi lausa väevõimuga sealt seltskonda tirima. Võimalik, et need on parimad sõbrad. Sõpradega on teil sel aastal haruldaselt hea läbisaamine. Te naudite nendega koos veedetud aega ja ühiseid ettevõtmisi.

Tervis võib olla muutlik. Vältige ülepingutamist ja suurte raskuste tõstmist. Mõelge oma selja ja põlvede tervisele, need ei pruugi olla nii tugevad, kui teie seda arvate. Külmetushaigused on kerged tulema, seda  eriti kevadel. Ärge unustage, et ka nohu tuleb ravida!

Hea aasta tervisespordiga tegelemiseks, kui te seda veel teinud pole.

Veevalaja

Olete veidi rahutu, tunnete, et on saabumas pöördeline aeg. Teile tundub, et teid tahetakse mingitesse raamidesse suruda. Alates veebruarist rahunete veidi maha, maad võtab uudishimu tundmatuse ees. Samas soovite väga oma ellu värve tuua pärast mitut rasket aastat. Võimalik, et nii mõnedki Veevalajad leiavad nüüd oma õige kutsumuse ja sobiva töö, olenemata vanusest. Teile pakutav töö võib olla üsnagi erinev teie senisest ametist, ka kõigist varasematest töödest, mida teinud olete. Edu nimel tuleb pingutada.

Õnneks olete vajaduse korral valmis ennast sel aastal täiendama, samas te lausa naudite kõiki väljakutseid, mida aasta teile esitab. Uute oskuste omandamine toimub kiiresti ja suurema vaevata. Kindlasti osutub teekond eesmärgini küllaltki huvitavaks ja tasuvaks. Pole välistatud, et kõik see juhtub teiega mõnes teises riigis. Kõige tõenäolisemalt tuleb võimalusi mitu ning te peate tegema valiku. Otsuse langetamiseks on sobiv aeg septembris või oktoobris. Kui tõesti leiate töö, võib see teie ellu jääda pikaks ajaks ning olete sellega rahul. Aasta lõpus olete rahul, et elu sellise pöörde võttis.

Rahaline seis on aasta jooksul stabiilne, kuid mitte eriti hea. Teie finantsilist vabadust piiravad teatud kohustused ja laenud. Igasugusest mõttetust raiskamisest peaksite hoiduma. Veebruaris võib teie pangakontole ootamatult laekuda päris kopsakas rahasumma või leiate mingi tasuva tööotsa.

Partnerlussuhted liiguvad oma rada, sel aastal te polegi nii väga huvitatud romantilistest suhetest. Olete kaaslase suhtes kannatlik ega nõua temalt üleliia tähelepanu. Jätate teineteisele piisavalt vabadust ka siis, kui olete abielus. Kui olete üksik, siis kõige tõenäosem aeg kellegagi tutvumiseks on juuni, juuli ja august. Ka püsisuhtes on suvekuudel hea tuua oma tunnetesse armastust ja sära juurde.  Parim aeg teineteisele pühendumiseks. Kui teie suhetes on esinenud probleeme, siis on suvi selleks, kus erimeelsused iseenesest lahenevad.

Olete sel aastal nii hõivatud tööga või selle otsimisega, et kodu jaoks teil eriti aega ei jää. Teie elu ei kulge tavapärase rütmi järgi, ette tuleb ootamatusi. Seetõttu ei hakka te erilisi muudatusi planeerimagi. Veidi rahulikum aeg saabub märtsis ja aprillis, kus jääb kodule veidi rohkem aega.

Ka oma lastega tegelete kõige rohkem kevadkuudel. Sõidate koos mööda Eesti kaunemaid paiku, ilusamates mõisates, käite kontsertidel. Kui töötate lasteasutuses, on aasta teie jaoks väga edukas.

Tervis võib aeg-ajalt alt vedada. Kõige sagedamini kimbutavad teid närvidest tingitud seedehäired. Ka unehäired võivad igapäevast elu segada. Vajaduse korral pöörduge julgelt unespetsialisti poole, saate sealt kindlasti abi.

Kalad

Kalade jaoks on tulemas aktiivne aasta. Tajute, milline on teie koht maailmas ning et mõnigi varasem idee polegi reaalsusega vastuolus. Olete otsustanud oma elus täiesti uue lehekülje pöörata, seda igas eluvaldkonnas. Nii suure tuhinaga elab Kalade esindaja küllaltki harva, kuid see ongi teie jaoks võimaluste aasta. Olete valmis oma eesmärkide poole liikuma. Ettevõtmisi saadab edu, kui suudate hoiduda liialdustest, sest uuele tasandile jõudmiseks tuleb ka millestki loobuda. Teie meeleolu on rõõmsameelne ning otsustusvõime suurepärane, kui satute tähelepanu keskpunkti. Eriti aktiivsed perioodid on veebruar ja november. Neil kuudel sujub ka mõttetöö.

Oma töös olete kohusetundlik ja võimalik, et sel aastal suudate lõpule viia raskeid ja isegi rutiinseid ametialaseid kohustusi. Eriti edukalt tulevad sellega toime need Kalad, kes on sündinud märtsikuus. Kindlasti paljud Kalad täiendavad sel aastal end erialaselt, õpivad midagi juurde või astuvad kõrgkooli, seda olenemata nende vanusest. Uue omandamine toimub stressivabalt. Mõningatel juhtudel tuleb õpinguid alustada mõnes teises riigis.  

Rahaga tulevad Kalad toime nii nagu alati. Rahavoog on pidevas liikumises, nii et te ei peagi oma finantsidele mõtlema. Sel aastal on teil siiski võimalus oma rahalist seisu kevadel veelgi parandada, kas siis mõne kõrvaltööga partneri kaasabil või lausa õnnelike juhuste läbi.

Isiklikus elus on suhted passiivsevõitu, kõik kulgeb ehk liigagi tavaliselt. Aeg-ajalt tunnete kooselus igavust ja soovi leida kelleltki teiselt vastuarmastust. Ootate kaaslaselt rohkem, kui olete ise talle valmis pakkuma. Augustis ja septembris tekib teis soov romantika järele. Kodune elu on küllaltki kirev. Võimalik, et tahate oma kodusisustuses teha tõsisemat laadi ümberkorraldusi, uuendada mööblit või kutsute selle tarvis koguni disaineri kohale. Ootamatult võib tekkida soov elukohta vahetada ning selleks võib avaneda teie jaoks soodne võimalus. Kodustega läbisaamine on rahulik, võimalikud erimeelsused laabuvad konfliktideta. Oma vanematega suhtlete varasemast tihedamini, seda eriti kevadel. Lastele pöörate suurt tähelepanu ja leiate nendega hõlpsasti ühise keele. Olete hoolitsev ja ehk liigagi palju lubav. Mõningane kontroll pole siiski liiast.

Sel aastal ei kuulu meelelahutus Kalade vaba aja programmi. Reisimine on aga üsnagi tõenäoline, mõned pikemad reisid võivad olla ka tööga seotud.

Tervis on kõikuvas headuses, eriti juulis ja septembris. Kui tunnete end kehvasti, tuleks ette võtta põhjalik tervisekontroll. Hästi mõjuvad teie tervisele veeprotseduurid ja mõõdukas tervisespordiga tegelemine. Väiksemad terviseprobleemid võivad olla tingitud ületöötamisest.     

20 PÄEVA ENIMLOETUD