Menu

.      

Võru selvepesulas saab ühe-kahe euroga auto puhtaks

Firma Aqua Pesulad autopesula pesuprogrammid. Foto: Võrumaa TeatajaAUTOPESU • Võru uues selvepesulas saab kiire pesija isegi ühe-kahe euroga auto pestud, olenevalt sellest, kas on vaja kasutada šampooni või mitte.

Pesulas on mitu programmi alates leotusest ja vahupesust kuni vahatamise ja läigestamiseni välja, aga enamik autosid vajab tegelikult ainult kas survepesu või šampooniga harjapesu. Iseteeninduslikus selvepesulas saab ühe euro eest kasutada kas vahuharja või survevett pooleteist minuti jooksul. Võrumaa Teataja eksperiment tavalise sõiduautoga näitab, et kiire kasutaja, kes kohe pärast mündi masinasse laskmist tegutsema hakkab, saab pooleteist minutiga auto vahuga üle hõõrutud ning järgmise pooleteist minutiga auto surveveega üle lasta.

Kui auto pole väga määrdunud, piisab ainult surveveest ja pesu läheb maksma ainult üks euro.

Erinevalt automaatpesulast pole selvepesulas auto kuivatust. Ent autoomanikud teavad, et pärast veega ülevalamist – näiteks vihmasadu – kuivab auto ise sõites ära. Ainult aknad ja välipeeglid on soovitav pehme lapiga üle käia, et pärast kuivamist plekke ei jääks.

Lähemalt saab autopesula kohta lugeda internetist: facebook.com/aquapesulad.{fcomment}
 


 

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD