Menu

.      

Võrus, Viljandis ja Rakveres nautis jalgpalli 185 tüdrukut

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

FOTO: EJL

Sel aastal korraldab Eesti Jalgpalli Liit tüdrukute jalgpallifestivale ‘Live your goals’ seitsmes linnas. Siiamaani on toimunud kolm jalgpallifestivali: Võrus, Viljandis ja Rakveres on kokku osalenud 185 tüdrukut.

Festivalide eesmärgiks on populariseerida jalgpalli tüdrukute seas ning pakkuda neile võimalust osaleda huvitavates ja lõbusates harjutustes ja mängudes. Lapsed jagatakse kolme erinevasse vanusegruppi: 5-8-aastased, 9-11-aastased ja 12-14-aastased tüdrukud. Harjutusi ja mänge on aidanud läbi viia kohalikud treenerid ning Eesti naistekoondise treenerid Keith Boanas ja Katrin Kaarna ning endine koondislane ja praegune noortetreener Kaidi Jekimova. Festivalidel on abiks käinud ka praegused naiste A-koondise mängijad Eneli Vals ja Sirje Roops.

Sel aastal toimus esimene festival Võrus, kus kohalikus spordikeskuses lõi kaasa 56 tüdrukut. Järgmisena toimunud Viljandi festivalil osales 42 last ning Rakvere kunstmurustaadionil mängis palli 87 tüdrukut. Seega on siiani festivalidel osalenud kokku 185 jalgpallihuvilist tüdrukut.

Tüdrukute jalgpallifestivale korraldatakse juba neljandat aastat. Eelmise aastanumbri sees korraldati festivali viies linnas ning kokku käis sealt läbi rekordilised 523 last. Sel aastal jätkuvad festivalid septembris, kui võimalust osalemiseks pakutakse Raplamaa, Harjumaa, Pärnumaa ja Saaremaa tüdrukutele.

Järgmised tüdrukute jalgpallifestivalid:

  1. september Raplamaa tüdrukute jalgpallifestival – Rapla
    17. september Harjumaa tüdrukute jalgpallifestival – Tallinn, Sportland ja Nike Arena
    18. september Pärnumaa tüdrukute jalgpallifestival – Pärnu
    25. september Saaremaa tüdrukute jalgpallifestival – Kuressaare Linnastaadion

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD