Menu

.      

Võru maakonna karikavõistlustel võrkpallis osales rekordarv võistlejaid

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Pildil võitjameeskond Werro. Üleval (vasakult) Rasmus Rohumets, Martin Lukka, Kristjan Sibul, Martin Sõna, Gris Kallas, Kaimar Juks. All (vasakult) Janek Vislapuu, Joel Põhja, Jarek Jänes. Foto: KÜLLI LEOLA (VÕRUMAA SPORDILIIT)

Vana aasta viimastel päevadel, 29. ja 30. detsembril toimusid Võru spordikeskuses Võru maakonna 2018. aasta karikavõistlused võrkpallis. Sellel aastal oli võistlustules kaheksa meeskonda 80 mängijaga. Võistlustel osalesid võistkonnad Võru Spordikool, Rantipol, Werro, Rõuge Focus Production, Männiokas, Nibusil, Trendwood ja Orava. 29. detsembril toimunud alagrupiturniirilt suutsid end poolfi naalidesse mängida Orava-Rantipol ja Nibusil- Werro. Poolfi naalidest väljusid võitjatena Werro ja Orava. Kolmanda- neljanda koha peale mängisid Nibusil ja Rantipol, kust võitjana väljusid Rantipoli mehed.

Finaal algas üsna ühepoolselt, kui Werro kindlalt mängu dikteeris. Nii oligi 40 minutiga tablool seis 2:0 ning tundus, et fi - naal on otsustatud. Orava mehed aga ei andnud alla ja treener Vendu Suurmani toel võideti kolmas geim kindlalt. Neljas geim oli tasavägine kuni seisuni 15:15, pärast mida Werro mängu enda kasuks kallutas ja 3:1 tulemusega fi naali võitis. Finaali jälgis saalis üle 80 pealtvaataja, peale selle sajad huvilised, kes jälgisid kohtumise otseülekannet internetis videopildi vahendusel.

Lõplik paremusjärjestus: 1) Werro, 2) Orava, 3) Rantipol, 4) Nibusil, 5) Trendwood, 6) Männiokas, 7) Võru Spordikool, 8) Rõuge Focus Productions.

Kommenteerib turniiri korraldaja Timo Kuus:

Selle aasta kaheksa meeskonda oli viimase paari aasta rekord, mille üle on väga hea meel. Võrkpall on praegu kindlasti üks Eesti populaarsemaid spordialasid. Eks see, et kogu aeg pildis ollakse, paneb ka nii-öelda harrastajad rohkem trenni tegema ja võistlema. Korraldaja ja treenerina jään kindlasti võistlustega rahule, sest mida muud tahta, kui saal kaks päeva hommikust õhtuni võrkpalli täis on. Väga tore oli näha suurt hulka pealtvaatajaid. Iga aastaga on ka rahvahulk, kes saali jõuab, kasvamas. Samuti aitas Baltic Broadcasting meil kohamängud otsepildis vaatajateni tuua, mis on saanud väga positiivset tagasisidet. Eks me üritame iga aastaga jälle natukene paremini hakkama saada ja pildis olla. Minu jaoks on tähtis ka see, et spordikooli enda poisid said väärt mänge. Oma tulemust me ära ei teinud, aga kevadel meistrivõistlustel tuleb vigade parandus teha.

LOE VEEL

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD