Menu

9. detsembri paberleht 2021

- Jõuluootus Fr. R. Kreutzwaldi tänaval röövellikest elektrihindadest hoolimata

- Lõuna-Eesti kuus maakonda said juurde 22 rahvatantsujuhti

- Vabariigi Presidendi jõulukaardi kujundus innustab avastusrõõmu ja hoolivust

- KÜSITLUS Milliseid kultuuriüritusi olete tänavu külastanud ja milliseid veel plaanite külastada? Kas viirusest tingitud olukord on teie väljaskäimise harjumusi kuidagi muutnud?

- Krõbedad külmakraadid võivad pakiautomaati tellitud kaubale liiga teha

- Tänavusi transpordiameti tunnustusi jagus ka Võrumaale - Kuna tänuüritus toimus tänavu taas veebis, siis filmiti videoklipid tunnustuse saajatega 23. novembril. Fotol Kesklinna kooli õpilased Helena Sepp ja Rasmus Palojärv, piirkonnapolitseinik Elar Sarik ning Kesklinna kooli huvijuht Anu Koop koos filmimeeskonnaga.

- Põlva vald maksab 378 lapsele jõulutoetust

- Võrusoo tööstusala 1. etapi väljaarendamine sai 1,4 miljonit toetust

- Kultuuritöötajad avastasid lugude jutustamise võlusid

- RMK heategu jõudis Lõuna-Eesti haiglasse - RMK praaker Vello Pähn, Lõuna-Eesti haigla elektrik Ago Pettai, RMK Võrumaa metsaülem Agu Palo ja Lõuna-Eesti haigla kommunikatsioonijuht Ave Abel koos väikese Itiga teisipäeval pärast kuusepuu fuajeesse ülesseadmist.

- Kõik on võimalik, kui sellesse piisavalt uskuda

- Kuidas lugeda toidutoote pakendit?

- Terviseamet tuvastas kontrollreidil üksjagu rikkumisi - 7. detsembril tegi terviseamet koostöös politsei- ja piirivalveametiga tavapärase kontrollreidi, mille käigus vaadati üle maski kandmine ning Covid-tõendite kontrollimine avalikes siseruumides ja toitlustusasutustes.

DIGILEHED