Menu

Aastalõpp toob 16 linnaväljakule üle Eesti juubeliaasta lõpupeo

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Foto on illustratiivne

Avalik „Eesti tantsib“ ühestantsimine toimub 31. detsembril ja samaaegselt 16 linnaväljakul üle Eesti: Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Rakveres, Viljandis, Jõhvis, Jõgeval, Paides, Kuressaares, Kärdlas, Võrus, Valgas, Põlvas, Raplas ja Haapsalus. Kell 14 õpetatakse linnaväljakutel kõigile huvilistele tantsusamme.

„Juubeliaasta viimane päev on põnevust täis. Juba päeval on kõik koos sõprade ja perega oodatud kuueteistkümnel linnaväljakul toimuvale „Eesti tantsib“ ühestantsimisele,“ ütles EV100 programmijuht Maarja-Liisa Soe.

„Eesti tantsib“ eestvedaja Raido Bergstein Eesti Tantsuagentuurist tõdes, et äsja valminud õppevideost saab „Eesti tantsib“ viimase ühistantsu kava uudistada ja soovi korral harjutama hakata. „Tantsukava on kokku pandud „Eesti tantsib“ tantsudest ja jõukohane igale inimesele.

Ühistantsuks on kokku pandud „Eesti tantsib“ neli erinevat tantsustiili, milleks on ballett, showtants kaasaegne ja eesti tants, mille koreograafideks on Teet Kask, Argo Liik, Külli Roosna ning Kenneth Flak ja Liisa Laine.

2018. aastal möödub 100 aastat Eesti Vabariigi loomisest. 

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD