Menu

Võrumaa Teataja toimetus testis Maxima Meistrite maiuspalasid

  • Kirjutas Kadi Annom

Võrumaa Teataja toimetus degusteeris Maxima maiuspaladest kuivatatud ploomiga desserti, piparkoogidesserti, kamavahtu ja klientide ühte lemmikut, torti Maskarpoone. Foto: AIGAR NAGEL

Mõni aeg tagasi hakkas Maxima kett kostitama võimalusega osta lõigu kaupa kaasa kohapeal käsitööna valmistatud tordivalikut. Kõik tordid on valmistatud Eestis, valikus olevad tordid on enne tükeldatud ning iga lõik on eraldi kaunistatud. Tänu lõigu kaupa müümisele ei pea tegema kompromisse, vaid igale pereliikmele saab osta oma lemmiku.

Maxima Eesti valmistoidu osakonna direktori Ruta Kallaspooliku sõnul on suurimaks muudatuseks viimaste aastate jooksul pidulaua fookuse muutumine. „Kui varasematel aegadel pidi laud olema „lookas”, siis nüüd on toitu vähem ning pigem pannakse lauale huvitavat ja kvaliteetset toitu. Toit ei ole enam kõhutäide, vaid elamus ja nauding,” räägib Kallaspoolik rahva pidulauatrendidest ja lisab, et järjest rohkem eelistatakse suurte tortide asemel tordilõike ja minikooke, mis on hea magus amps, aga mõistlikus koguses.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD