Menu

GALERII Esimest korda said ka abipolitseinikud hea märkamise osaliseks

  • Kirjutas Heleri Lakur

FOTOD: Aigar Nagel

TUNNUSTUS ❯ Möödunud reedel, 7. detsembril toimunud pidulikul tänuüritusel tunnustati esimest korda Võru linna avaliku korra ja turvalisuse tagamisel silma paistnud aktiivseid abipolitseinikke. Tunnustusürituse idee algataja ja Kagu politseijaoskonna Võru piirkonnapolitseiniku Elar Sariku sõnul on abipolitseinikud olnud suureks abiks politseiametnikele, keda praegu on vähevõitu.

Ühed teevad, teised näevad

PIDIGALERII „Tänan teid selle töö eest, mida olete käesoleva aasta ja eelmise aastaga teinud. Olete teinud suurepärast tööd,” tervitas kõiki kohaletulnuid Võru abipolitseinike rühma juht ja piirkonnapolitseinik Elar Sarik. „Hoidke ennast tagasi,” lisas ta siis naljatlevalt. „11 kuuga on abipolitseinikud panustanud turvalisuse hoidmisele kokku 3744 töötundi, neist patrullis 1939 ja piirkondlikus töös 990 tundi ning ennetustöös 201 töötundi, paljudes muudes tegevustes, muu hulgas piiripatrullis näiteks 247 töötundi,” märkis Sarik.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD