Menu

Võrumaa toidukohad pakuvad jõulude eel erilisi maitseid

  • Kirjutas Heleri Lakur

Räägitakse, et kodus on kõige paremad toidud. Tõsi, seda ütlevad paljud inimesed. Need aga, kes naudivad väljaskäimist ja oskavad hinnata ka teiste valmistatud toitu, mõistavad, miks ma käesoleva artikli kokku panin.

Nimelt leidub ka jõulude eel huvitavaid söögikohti, mida külastada ning kus korraks aeg maha võtta ja lubada endale midagi maitsvat. Need, kes naudivad erinevaid jõulueelseid ja -meelseid tegevusi, leiavad ka endale neist paigust midagi sellist, mis ainuüksi maitse või välimuse pärast suunurgad ülespoole kisub.

Suure Muna kohviku talvemenüüs pakutakse ühe pearoana sous-vide meetodil valmistatud sokuliha, mille puhul küpsetatakse toitu täpselt reguleeritud temperatuuriga veevannis. Foto: KOHVIK SUUR MUNA

Traditsioonilist ja üldse mitte traditsioonilist

Võrumaal Urvaste orus Pihleni külas asub hubane kohvik Vahtrasalu, mis pakub koduselt maitsvaid roogasid kõikidele traditsioonilise toidu austajatele. Perenaise Marje Kangro hoole ja armastusega valminud toit on viimased viis aastat paljudele kõhutäidet pakkunud.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Sisuturundus

20 PÄEVA ENIMLOETUD