Menu

Anti Allas: „Võru ei kaotaks, vaid võidaks”

  • Kirjutas Võrumaa Teataja

Võru linnapeal Anti Allasel on Võru linna ja maakonna elu edasiviimiseks mitu plaani, kuid riigikogus olles näeb ta suuremaid võimalusi nende elluviimiseks.

Mõni päev tagasi tegi Võru linnapea Anti Allas teatavaks, et soovib kandideerida tulevastel riigikogu valimistel. Viimati kirjutas Võrumaa Teataja 16. juunil linnapeaga tehtud intervjuus, et ta on otsuses, kas kandideerida või mitte, veel kahevahel. Nüüd aga ütleb linnapea, et otsus sündis raske südamega, ent ta peab seda praegu õigeks.

Allas: „Riigikogu võidab ja Võru ei kaotaks”

Ilmselt paljude linnakodanike jaoks tuli teade suure üllatusena. Kui küsisime Anti Allaselt, kas ta hindab oma panust riigikogus suuremaks kui praegu linnapeana, siis vastas ta, et need on kaks erinevat asja. „Linnapeana saab linnas rohkem midagi konkreetset ära teha, kuid Võru ja Kagu- Eesti piirkond vajavad rohkem regionaalpoliitilist panust. Võru linna saatus sõltub ka väga palju parlamendi otsustest.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD