Menu

Wermo mööblitehase juht Tiit Kolk: me pole kunagi varem nii palju uusi tooteid turule toonud

  • Kirjutas Heleri Lakur

Tootmisjuht Aimar Kaljula (vasakul) ja tegevjuht Tiit Kolk, kes demonstreerivad Võrumaa Teatajale montaažiruumis asuvaid eritellimusel valminud kontorikappe. Foto: AIGAR NAGEL

Keerulistest aegadest välja rabelenud ja end tugeva koostööpartnerina tõestanud Võru pikaaaegne mööblitootja Wermo tegeleb suuresti uute arengusuundade kallal ja naaseb oma tootearenduse juurde järk-järgult. Praegu on Eesti mööblitootjal turul rohkem uusi tooteid kui kunagi varem.

Mööblitehase uus ajajärk

Küsimusele, kas Wermol läheb praegu hästi, vastab firma tegevjuht Tiit Kolk eestlasliku tagasihoidlikkusega, et alati võiks paremini minna. „Selles mõttes võiks ju paremini minna, et planeerisime optimistlikumaid numbreid, aga samas ei ole põhjust viriseda. Käive on kasvanud, kliendiportfell laienenud ning hea algus tulevikuks on tehtud,” sõnab Kolk rahulolevalt. Keskmise suurusega mööblitootja jaoks on alanud aasta olnud hea mitmes mõttes.

Edasi lugemiseks palun logige sisse

Digilehe lugemisõigusega saab ligipääsu portaalidele vorumaateataja.ee ja
digileht.vorumaateataja.ee, mis sisaldavad kõiki artikleid, kaastundeavaldusi, kuulutusi ja reklaame. Lugemisõiguse saab vormistada SIIT.

Sisuturundus

LOE VEEL

20 PÄEVA ENIMLOETUD